Fira de Rasquera

La consellera Cervera inaugura la Fira Ramadera i d'Artesania de Rasquera

query_builder   1 maig 2022 15:37

event_note Nota de premsa

La consellera Cervera inaugura la Fira Ramadera i d'Artesania de Rasquera

Fira de Rasquera

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha inaugurat avui a la XXXV Fira Ramadera i d’Artesania de Rasquera on ha visitat la Baixada dels Ramats de cabra blanca i d'ovella. Durant tot el cap de setmana, Rasquera ha acollit aquesta fira dedicada als costums locals a través de l'artesania i la producció d'aliments.

 

Durant la visita a Rasquera, la consellera ha recordat que un dels objectius de la conselleria és: “construir una Catalunya de progrés i benestar que garanteixi que tothom pot desenvolupar el seu projecte vital amb igualtat d’oportunitats i arreu del territori.” I ha remarcat que: “per aconseguir-ho cal  treballar en molts àmbits: impulsant un serveis socials de qualitat i proximitat; impulsant polítiques d’habitatge; impulsant un nou model d’autonomia personal per a la gent gran; lluitant contra el despoblament i garantint que la gent jove no hagi de marxar de casa seva per manca d’oportunitats laborals.” Finalment la consellera ha agraït a les persones organitzadores de la fira de Rasquera, el seu compromís amb el territori i amb la seva gent.

 

Al matí, després de la visita institucional a l’Ajuntament, on ha signat el Llibre d’honor de la localitat, la consellera Cervera ha visitat la Fira,  juntament amb l’alcaldessa de Rasquera, Maria Àngels Llombart i el director dels Serveis Territorials del departament de Drets Socials a les Terres de l’Ebre, Felip Monclús. Cervera ha visitat exposicions, paradetes i ha pogut degustar productes de proximitat. La Fira té l’objectiu de promoure productes d’alimentació de proximitat i, sobretot, productes derivats de la cabra blanca de Rasquera, l’oví típic de la localitat de la Ribera d’Ebre. A mig matí, la consellera ha fet la tallada de la cinta inaugural de la baixada dels ramats de cabra blanca, una espècie que habita entre la Serra de Cardó i la de Tivissa, i els d’ovella d’aquestes mateixes serres. 

3  

Imatges

Visita Fira

Visita Fira 303

Visita Fira 2

Visita Fira 2 366

Baixada dels Ramats

Baixada dels Ramats 516

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined