Fotografia reunió

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, es reuneix amb les direccions de centres de Tàrrega

query_builder   6 maig 2022 13:02

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, es reuneix amb les direccions de centres de Tàrrega

Foto reunió

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, s’ha reunit aquest matí amb els directors i directores dels centres educatius de Tàrrega, conjuntament amb l’alcaldessa del municipi, Alba Pijuan. En la trobada també hi ha estat present el director dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida, Claudi Vidal.  

 

El conseller ha destacat que “és un honor estar a Tàrrega, i per això volem des del Departament felicitar a l’alcaldessa i a l’Ajuntament per la tasca que fa en matèria educativa al municipi. Aquesta coresponsabilitat és fonamental per donar resposta als reptes conjunts que tenim en l’àmbit educatiu”.

 

Durant la reunió mantinguda amb les direccions dels centres educatius del municipi, el titular d’Educació ha pogut exposar les principals actuacions en matèria educativa del Departament de cara al proper curs escolar 2022-2023. Per exemple, la lluita contra la segregació amb l’aplicació de les mesures del Decret d’admissió, i la disminució de les ràtios a Infantil 3 a 20 alumnes de forma majoritària, que es durà a terme a tot Catalunya amb l’objectiu de beneficiar l’alumnat i el professorat.

 

Gonzàlez-Cambray ha manifestat la importància de transformar i millorar el sistema educatiu: “Les escoles no poden fer el mateix que feien fa 15 anys i estem d’acord amb uns objectius comuns, amb un aprenentatge més competencial que posi l’accent en com s’aprèn, en què l’alumnat prengui les millors decisions al llarg de la seva vida, i així tenir infants crítics que prenguin decisions en un món canviant. Uns ciutadans, per tant, més lliures i amb més criteri”.

 

El conseller també ha explicat als directors i directores dels centres altres mesures educatives que entraran en marxa el proper curs com la gratuïtat per les famílies de l’educació infantil 2, i ha respost als dubtes i qüestions plantejades pels representants de les direccions.

 

 

5 de maig de 2022

 

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined