Juneda autobusos

Juneda comptarà amb una nova estació de busos

query_builder   19 maig 2022 11:43

event_note Nota de premsa

Juneda comptarà amb una nova estació de busos

  • Territori i l’Ajuntament signen un conveni per a la construcció i manteniment de la instal·lació
  • Les obres es licitaran aquest estiu, amb un pressupost de 515.000 euros, i la parada entrarà en funcionament l’estiu de 2023
Juneda autobusos

El  secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, i l’alcalde de Juneda, Antoni Villas, han signat avui el conveni per a la construcció i manteniment de la nova estació d’autobusos del municipi. La nova parada millorarà la prestació dels serveis d’autobús i la comoditat de les persones usuàries, de manera que afavorirà l’ús del transport públic. Es preveu que les obres, amb una inversió de 515.000 euros, es licitin aquest estiu i l’estació entri en funcionament l’estiu de 2023. 

                                                                                                                                      

La nova parada se situarà en uns terrens al carrer d’Anselm Clavé i substituirà les actuals parades situades al carrer Prat de la Riba. L’estació prevista constarà d’una zona per a la circulació i unes andanes amb capacitat per a 2 autobusos i d’una marquesina-edicle per al confort dels usuaris. L’edicle compta amb una sala d’espera vidriada que protegeix de les inclemències meteorològiques.

 

Juneda autobusos

Per a la zona d’andanes es preveu una marquesina formada per dues lloses a alçades diferents que cobreixen la zona d’espera exterior per un costat i l’accés als autobusos, per l’altre. El projecte inclou també la urbanització superficial del tram d’un nou carrer lateral, necessari per a la maniobrabilitat dels autobusos. Aquesta actuació abasta una superfície de 1.300 m2.

 

Segons el conveni que s’ha formalitzat, la Generalitat impulsarà, finançarà i executarà les obres i l’Ajuntament cedirà el terreny i serà l’encarregat de mantenir la instal·lació. 

3  

Imatges

Fotografia

Fotografia 813

Fotografia

Fotografia 669

Plànol

Plànol 132

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 583