educacio

El Govern modifica el Decret de reestructuració del Departament d'Educació

query_builder   19 juliol 2022 15:27

event_note Nota de premsa

El Govern modifica el Decret de reestructuració del Departament d'Educació

  1. El principal canvi és que la Subdirecció General de Llengües passa a formar part de la Direcció General d’Innovació, Digitalització, Currículum i Llengües

El Govern ha aprovat avui la modificació del Decret 59/2022, de 29 de març, de reestructuració del Departament d’Educació. El principal canvi és que la Subdirecció General de Llengües, fins ara denominada Subdirecció General de Plurilingüisme, passa a formar part de la Direcció General d’Innovació, Digitalització, Currículum i Llengües, abans anomenada Direcció General d’Innovació, Digitalització i Recerca Educativa.

Fins ara la Subdirecció General de Llengües formava part de la Direcció General d’Educació Inclusiva. El passat 28 de juny es va nomenar directora general Laia Asso, fins aleshores responsable dels programes intersectorials de Salut Pública per a infants, adolescents i joves de la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut. Amb aquest nomenament, es vol fer un pas més per potenciar l’educació inclusiva i la igualtat d’oportunitats per a tot l’alumnat, eixos fonamentals del sistema educatiu.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined