FGC

El Tren dels Llacs Panoràmic es posa en marxa aquest dissabte

query_builder   21 juliol 2022 11:00

event_note Nota de premsa

El Tren dels Llacs Panoràmic es posa en marxa aquest dissabte

  1. Farà 4 circulacions a l’estiu: els dissabtes 23 i 30 de juliol i 6 i 13 d’agost
  2. Les persones usuàries poden comprar de forma anticipada el bitllet a través de la botiga online i així garantir la disponibilitat d’aquest trajecte turístic entre Lleida i la Pobla de Segur
FGC
El Tren Panoràmic farà 4 circulacions entre juliol i agost.
{"name":"2022/07/21/10/21/2941c77b-b3f5-45b1-91eb-8da07ee509ca.jpg","author":"FGC","type":"0","location":"0","weight":1096064}


El Tren dels Llacs Panoràmic, gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), enceta la temporada d’estiu 2022 icircularà 4 dissabtes: el 23 i el 30 de juliol i el 6 i el 13 d’agost. El Tren dels Llacs va iniciar temporada el dia 23 d’abril amb les circulacions del Tren Històric. Ara, durant els dies de més calor, es posa en circulació el Panoràmic, que permet gaudir de la bellesa del paisatge del recorregut gràcies a un disseny diàfan amb grans finestrals.

Aquest transport turístic recorre el cor de Catalunya, des de la Plana de Lleida fins al Prepirineu. El viatge transcorre per la dreta del riu Segre, des de Lleida fins a Balaguer. Després, continua el seu recorregut seguint el riu Noguera Pallaresa fins a arribar a La Pobla de Segur, al cor del Pallars Jussà. Disposa de 90 seients distribuïts en dos cotxes i està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Al llarg del seu recorregut passat per un total de 4 llacs, 40 túnels i 75 ponts en els 89 quilòmetres de traçat.

Un viatge que permet a les persones usuàries gaudir d’unes vistes úniques sense haver de baixar del vagó mentre s’endinsen en la història del territori gràcies al guiatge que es fa durant el trajecte. L’experiència es complementa amb les activitats i visites proposades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida que es poden fer un cop s’arriba al destí.

Els bitllets per al Tren dels Llacs es poden adquirir anticipadament a través de la botiga online. Un servei que es va posar en funcionament durant la temporada 2021 i que aquest any es manté amb la introducció de millores per facilitar l’accés al servei de compra i assegurar-se la disponibilitat al trajecte.

Enguany s’ha estrenat la pàgina web www.turistren.cat,un nou portal que aglutina l’oferta de trens i transports turístics d’FGC i on les persones usuàries podran consultar informació d’interès sobre el Tren dels Llacs així com descobrir una àmplia proposta d’experiències per gaudir de la jornada.

A més, a l’interior del tren, els passatgers tindran accés a nous continguts digitals a través de codis QR amb informació tant turística com del propi servei.

Més informació a turistren.cat/trens/tren-dels-llacs

Selecció de fotografies de recurs a www.turismefgc.cat/material-multimedia-fgc-turisme

1  

Imatges

Foto

Foto 1096064

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 524313

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined