ICF

El Govern dona llum verda al text refós de la Llei de l'ICF

query_builder   26 juliol 2022 13:49

event_note Nota de premsa

El Govern dona llum verda al text refós de la Llei de l'ICF

  1. L’objectiu és ordenar, sistematitzar i homogeneïtzar en un únic document el règim jurídic de l’entitat, incorporant les modificacions que s’han anat aprovant des de l’entrada en vigor del darrer text refós l’any 2002


El Govern ha donat el vistiplau al text refós de la Llei de l’Institut Català de Finances (ICF). L’objectiu és incloure en un sol document totes les modificacions que s’han anat aprovant des de l’entrada en vigor del Decret legislatiu 4/2002, del 24 de desembre, que va aprovar l’anterior text refós de la Llei de l’Institut Català de Finances. Dit d’una altra manera, es tracta d’ordenar, sistematitzar, harmonitzar i homogeneïtzar en una única norma més d’una desena de lleis i decrets llei, amb la finalitat de tenir un text normatiu més clar i amb una millor sistematització, sense incloure cap modificació de fons.

Aquesta mesura estava inclosa en la Llei 2/2021, del 29 de desembre, de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic, la qual en el seu article 56, apartat 4, instava al Govern a elaborar un nou text refós en el termini d’un any.

El Decret legislatiu aprovat avui, que inclou un article únic, una disposició derogatòria i una disposició final, entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació en el DOGC.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined