Marie Kapretz, nomenada de nou delegada del Govern a Alemanya

Marie Kapretz, nomenada de nou delegada del Govern a Alemanya

query_builder   2 agost 2022 14:42

event_note Nota de premsa

Marie Kapretz, nomenada de nou delegada del Govern a Alemanya

  1. Kapretz, que ocupa el càrrec des de l’any 2016, ha tornat a ser seleccionada després d’haver participat en el concurs convocat pel Departament

El Govern ha nomenat Marie Kapretz com a delegada del Govern de la Generalitat a Alemanya per a un nou mandat de quatre anys. Kapretz, que ocupa el càrrec des de l’any 2016, ha tornat a ser seleccionada després d’haver participat en el concurs convocat pel Departament d’Acció Exterior i Govern Obert.

Nascuda el 1975 a Berlín, és graduada en Arts Plàstiques i Disseny per l’Escola La Massana de Barcelona i màster en Global Diplomacy per la SOAS Universitat de Londres. També té formació complementària en els camps de la innovació estratègica a organitzacions, desenvolupament democràtic, lideratge sostenible, geopolítica i governança global i emprenedoria social a Europa.

Va ser cofundadora d’una empresa del sector de la comunicació i del disseny gràfic (2002-2016).

En el camp de la política, ha estat cap de l’oposició a l’Ajuntament de Cercs (Berguedà) de 2011 a 2015, i consellera comarcal del Berguedà (2013-2015), i des de 2014 és membre del Consell Català del Moviment Europeu. Des de febrer del 2016 i fins al 2022 ha estat delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Alemanya. Ha estat també ponent a diverses conferències sobre política catalana i internacional a Catalunya i Alemanya.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined