MIllora del subministrament d'aigua

El Govern millora el subministrament d'aigua de Vallbona d'Anoia amb una inversió de 180.000 euros

query_builder   20 juliol 2010 14:22

event_note Nota de premsa

El Govern millora el subministrament d'aigua de Vallbona d'Anoia amb una inversió de 180.000 euros

 
  • Es construirà una canonada de més de 400 metres que farà possible connectar aquest municipi amb la xarxa d’Aigües Ter Llobregat
  • Aquesta actuació està inclosa en el conveni signat per l’Agència Catalana de l’Aigua, Aigües Ter Llobregat i el Consell Comarcal de l’Anoia per millorar l’abastament a diversos municipis de l’Anoia
 
El Govern ha impulsat avui la millora del subministrament d’aigua al municipi de Vallbona d’Anoia, a la comarca de l’Anoia. L’aprovació d’aquest acord farà possible iniciar el desenvolupament del projecte i començar la recerca de terrenys per iniciar les obres.
 
Les obres, amb un pressupost de 180.000 euros, consistiran en la construcció d’una canonada de més de 400 metres que unirà aquest municipi amb la xarxa regional d’Aigües Ter Llobregat, incrementant la disponibilitat d’aigua i garantint l’abastament en èpoques amb increments de demanda. Cal tenir en compte que el municipi de Vallbona d’Anoia s’abasteix de recursos propis.
 
Aquesta actuació està inclosa en el conveni signat per l’Agència Catalana de l’Aigua, Aigües Ter Llobregat i el Consell Comarcal de l’Anoia a mitjans de 2007 per millorar l’abastament a diversos municipis de l’Anoia. Entre les actuacions que es desenvoluparan en virtut d’aquest acord hi ha la conducció Piera - la Pobla de Claramunt - Igualada, des d’on s’habilitarà la canonada que incrementarà la disponibilitat d’aigua de Vallbona d’Anoia.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined