Carreteres

El Govern impulsa la construcció d'una rotonda a l'L-324, a Torrefeta i Florejacs

query_builder   3 agost 2010 14:56

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa la construcció d'una rotonda a l'L-324, a Torrefeta i Florejacs

El Govern ha autoritzat l’ocupació urgent dels béns i drets afectats per tal d’iniciar les obres d’una rotonda a la travessera de l’L-324 al nucli de Sedó (terme municipal de Torrefeta i Florejacs), licitades el passat mes de maig per un import de 422.000 euros.
 
El nou giratori permetrà canalitzar els moviments dels vehicles i millorar la seguretat viària en una cruïlla entre la travessera i diversos vials municipals. Els treballs es van licitar per un import de 422.000 euros i s’adjudicaran la propera tardor. Les obres començaran el segon trimestre de 2011 i tindran una durada prevista de 6 mesos.
 
La rotonda projectada serà de tipus urbà i tindrà un diàmetre exterior de 30 metres, amb una calçada anular serà de 8,1 metres. Als marges de la rotonda, es formaran voreres pavimentades d’1 metre d’amplada per donar continuïtat a les voreres existents. Les obres es complementaran amb les tasques de pavimentació, drenatge, senyalització i barreres de seguretat, així com d’instal·lació d’enllumenat de la rotonda amb columnes de 10 metres.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined