Carreteres

El Govern impulsa les obres de la connexió entre l'N-II, la C-32 i el polígon de Vall de Gata-Draper, a Arenys de Mar

query_builder   3 agost 2010 14:50

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa les obres de la connexió entre l'N-II, la C-32 i el polígon de Vall de Gata-Draper, a Arenys de Mar

 
  • Els treballs permetran crear un nou vial que descongestioni el trànsit dels vehicles que es dirigeixen cap a Arenys de Munt
 
El Govern ha aprovat avui la declaració de l’ocupació urgent de béns i drets afectats per la construcció del nou vial de connexió entre la carretera N-II, l’autopista C-32 i el polígon industrial de Vall de Gata-Draper, al terme municipal d’Arenys de Mar (Maresme). D’aquesta manera, es dóna un nou pas per l’impuls d’aquesta actuació que es preveu que el Govern adjudiqui durant la propera tardor per tal que es puguin iniciar els treballs a principis de l’any vinent.
 
L’objectiu d’aquesta actuació és reduir el pas viari per l'interior del municipi d’Arenys de Mar, i alliberar-lo del trànsit dels vehicles que es dirigeixen cap a Arenys de Munt.
 
Un nou vial d’1 quilòmetre
 
El nou vial que ara s’impulsa se situarà al voltant del polígon industrial de Vall de Gata-Draper, i permetrà millorar la seguretat viària i facilitar la mobilitat interna a Arenys de Mar.
 
La nova via, d'un quilòmetre de longitud, s'inicia a l'N-II, a l'encreuament amb el vial Llarg, i finalitza a la connexió dels ramals de la sortida de l'autopista C-32 amb l'accés al polígon industrial Vall de Gata-Draper i el futur accés al polígon Vall de Gata-Ponent. La nova carretera estarà formada per dos carrils de 3,50 metres d'amplada cadascun i vorals d'1,5 metres.
 
A partir de la C-32, els vehicles aprofitaran els vials existents de l'enllaç d'Arenys de Mar per arribar a la C-61, de manera que s'evitarà el pas per l'interior del nucli urbà. Les obres tindran un cost aproximat de 3,6 milions d’euros.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined