Institut de Seguretat Pública de Catalunya  

El Govern aprova el Decret de reestructuració de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya  

query_builder   18 octubre 2022 12:55

event_note Nota de premsa

El Govern aprova el Decret de reestructuració de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya  

  1. Amb la incorporació dels Agents Rurals al sistema de seguretat pública del país, és necessari organitzar la formació integral d’aquest cos

El Govern ha aprovat avui el Decret de reestructuració de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, atesa la incorporació dels Agents Rurals al Departament d’Interior, que fa necessari organitzar la formació integral d’aquest cos construint un model sinèrgic amb la formació de la resta de col·lectius professionals. 

La nova estructura de l’ISPC incorpora llocs i àmbits d’actuació propis i específics del Cos d’Agents Rurals, per garantir un tracte coherent d’aquest cos amb la resta d’operadors del sistema de seguretat pública i, sobretot, consonants amb la formació que reben els cossos de policies i bombers de Catalunya.

Amb aquesta reestructuració, es produeixen canvis significatius en la Subdirecció General d’Administració i Suport Acadèmic per tal de distribuir les càrregues de treball de manera adequada i proporcional als efectius disponibles.

D’altra banda, la Subdirecció General de Formació Universitària, Recerca i Gestió del Coneixement passa a anomenar-se ara Subdirecció General d’Estudis Universitaris, Recerca i Innovació, en consonància amb la necessitat de donar preponderància a la innovació com a motor de canvi. Cal que els operadors del sistema de seguretat i emergències estiguin preparats per als reptes que la societat d’avui planteja.

Així doncs, a partir de l’aprovació d’aquest decret l’Institut de Seguretat Pública estarà estructurat de la següent manera:


a) L'Escola de Policia de Catalunya.

b) L'Escola de Bombers, Protecció Civil i Agents Rurals de Catalunya.

c) La Subdirecció General d’Estudis Universitaris, Recerca i Innovació.

d) La Subdirecció General d'Administració i Suport Acadèmic.

e) El Servei de Selecció i Avaluació.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined