Port Tarragona

El Govern aprova el conveni per connectar la C-31B amb la ZAL del Port de Tarragona

query_builder   25 octubre 2022 13:30

event_note Nota de premsa

El Govern aprova el conveni per connectar la C-31B amb la ZAL del Port de Tarragona

  1. Llum verda de l’Executiu a l’acord de col·laboració entre el Departament de Territori i l’Autoritat Portuària per a la construcció d’una nova rotonda a la C-31B, que millorarà l’accés a la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) del Port de Tarragona
  2. Les obres previstes comportaran una inversió de 3,4 milions d’euros


El Consell Executiu ha autoritzat avui la subscripció d’un conveni de col·laboració entre el Departament de Territori i l’Autoritat Portuària de Tarragona per a la construcció d’una rotonda a la C-31B que permeti connectar amb la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) del Port de Tarragona. En virtut d’aquest acord, la Generalitat licitarà, adjudicarà i executarà les obres, amb una inversió prevista de 3,4 milions d’euros, que finançarà l’Autoritat Portuària.

Aquesta actuació s’emmarca en el pla especial d’infraestructures dels accessos a la ZAL del port de Tarragona, que es configura com un nou espai, dins del recinte portuari, destinat a activitats logístiques relacionades amb el tràfic marítim i que permetrà un increment de l’activitat del port i el desenvolupament d’espais per a naus i magatzems coberts.

La nova rotonda, amb un diàmetre exterior de 96 metres, se situarà en l’encreuament entre la C-31B, via de la xarxa bàsica de carreteres de la Generalitat, la TV-3146, i el nou accés a la zona d’activitats logístiques (ZAL) del Port de Tarragona. L’obra també inclourà la formació dels ramals de connexió i tasques complementàries com els elements de drenatge, la senyalització, l’abalisament i l’enllumenat.

Un cop l’Estat també n’autoritzi la signatura, es formalitzarà aquest conveni i s’impulsarà la licitació de les obres corresponents.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined