Conseller Manel Balcells al CAP Torreforta de Tarragona

El conseller Balcells anuncia l'ampliació del CAP Torreforta amb una inversió de 5,2 milions d'euros

query_builder   4 novembre 2022 12:56

event_note Nota de premsa

El conseller Balcells anuncia l'ampliació del CAP Torreforta amb una inversió de 5,2 milions d'euros

La primera fase de l’ampliació modular comprèn 2.670 metres i l’execució de l’obra estarà finalitzada al segon semestre de 2023


L’ampliació es destinarà a serveis de pediatria, ASSIR, rehabilitació, SEM, consultes de medicina general i sala d’activitats comunitàries


Conseller de Salut, Manel Balcell, al CAP Torreforta de Tarragona{"name":"2022/11/04/13/04/6f95b730-cc04-4771-be48-e104260f9bb4.jpg","author":"Departament de Salut","type":"0","location":"0","weight":831823}

El conseller de Salut, Manel Balcells, acompanyat de l’alcalde Tarragona, Pau Ricomà i de la gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Imma Grau, ha anunciat l’ampliació del CAP Torreforta de Tarragona amb una inversió de 5,2 milions d’euros.

Aquesta obra, que actualment es troba en estat de licitació, comprendrà una superfície de 2.671 metres quadrats distribuïts en una planta baixa més dues alçades. En una primera fase l’ampliació es destinarà al servei de pediatria, a l’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR), a la rehabilitació i al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), consultes de medicina general i sala d’activitats comunitàries.

La inversió forma part del finançament de fons europeus REACT-EU i l’execució d’obres es preveu que estigui finalitzada durant el segon semestre de 2023. Dels 5,2 milions d’euros d’inversió 147.500 corresponen a equipament.

L’ampliació del CAP Torreforta permetrà esponjar i ordenar el conjunt de l’edifici i ampliar la superfície total del centre fins als 6.150 metres quadrats. Durant els exercicis de 2024 i 2025 es finalitzarà la remodelació del conjunt amb la realització de la segona fase del Pla Director.

El conseller Balcells ha afirmat que “aquesta obra llargament esperada de l’ampliació del CAP Torreforta ja és una realitat. Realment és una ampliació necessària per donar els serveis que aquest barri i la ciutat de Tarragona necessita en aquesta zona”. També ha insistit que “l’atenció primària per al Departament és una prioritat i obres com les d’avui consoliden que l’aposta d’inversió és una realitat que ha d’anar acompanyada d’una visió més comunitària amb les noves incorporacions de perfils professionals diferents com els referents de benestar emocional, fisioterapeutes o nutricionistes”.

El conseller ha aprofitat la visita a Tarragona per conèixer l’estat de les obres de l’Hospital Universitari Joan XXIII i reunir-se tant amb la direcció com amb la junta facultativa del centre.

1  

Imatges

Conseller de Salut, Manel Balcells, al CAP Torreforta de Tarragona

Conseller de Salut, Manel Balcells, al CAP Torreforta de Tarragona 831823

undefined
undefined
undefined
undefined