Arnau Pascual_Departament de Cultura

La consellera de Cultura visita Sant Feliu de Llobregat i els seus equipaments de promoció de la cultura digital

query_builder   10 novembre 2022 16:55

event_note Nota de premsa

La consellera de Cultura visita Sant Feliu de Llobregat i els seus equipaments de promoció de la cultura digital

  1. Garriga celebra l’aposta de la ciutat per la cultura digital i l’audiovisual, prioritats també del Departament de Cultura
Departament de Cultura_Arnau Pascual{"name":"2022/11/10/16/51/90094ae9-c697-4d08-b0a8-938dc906c438.jpeg","author":"Departament de Cultura_Arnau Pascual","type":"0","location":"0","weight":538135}

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, ha fet avui una visita institucional a Sant Feliu de Llobregat, i s’ha reunit amb l’alcalde de la localitat, Oriol Bossa i Pradas, per conèixer de primera mà les iniciatives culturals innovadores que s’estan desenvolupant en aquest municipi del Baix Llobregat. La consellera ha estat acompanyada del delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs; i del director dels Serveis Territorials de Cultura a Barcelona, Andreu Felip.

Garriga ha celebrat l’aposta de Sant Feliu per la cultura digital i l’audiovisual, prioritats també del Govern i del Departament de Cultura. Alcalde i consellera s’han emplaçat a treballar plegats en aquesta línia per impulsar iniciatives que suposin una transformació econòmica i social al municipi, i que tota la ciutadania hi pugui tenir accés.

La consellera de Cultura s’ha interessat per equipament culturals de la localitat articulats a l’entorn del desenvolupament de la cultura digital, i ha visitat el Co-Innova Lab Sant Feliu i MTK Space.

El Co-Innova Lab Sant Feliu està ubicat a la Torre del Roser, de l'Ajuntament, i es tracta d’un espai laboratori on la innovació incorpora l’impacte social, la tecnologia i les eines metodològiques i de col·laboració. Innova Sant Feliu és l'indret perfecte per a impulsar l’emprenedoria i la creativitat emergent que desenvolupa projectes que creen oportunitats i transformen la societat. En aquest espai, aquest estiu s’hi ha celebrat el FEMPower Up Sant Feliu, la primera incubadora de videojocs amb perspectiva de gènere a nivell de tot l'estat. El Co-Innova també acull el Centre d'Alt Rendiment d'esports electrònics Heron Sant Feliu, on els clubs d'esports tradicionals, poden rebre informació, assessorament, formació i acompanyament professional en el camp dels esports electrònics.

El diferents espais i sales de la Torre del Roser acullen diversos projectes: emprenedors residents, lab d'innovació educativa, retransmissions en streaming, incubadores i acceleradores d'emprenedor/es, tallers, etc. que compten amb l’impuls municipal.

Per la seva banda, el MKT Space és un equipament privat que ja és un espai de referència que va més enllà del lloguer de platós i de mitjans audiovisuals. El seu equip dona forma a la creativitat i la transforma en projectes viables preparats per créixer.


undefined
undefined
undefined
undefined