Tasques de neteja a Alcanar després dels aiguats de l'1 de setembre de 2021. (Foto: ACN)

El Govern atorga un ajut de 497.000 euros a Alcanar per fer front als desperfectes dels aiguats del 2021

query_builder   6 desembre 2022 13:41

event_note Nota de premsa

El Govern atorga un ajut de 497.000 euros a Alcanar per fer front als desperfectes dels aiguats del 2021

  1. El Departament de la Presidència aprova la subvenció a l’Ajuntament de la localitat per restituir les infraestructures i els equipaments afectats per les pluges torrencials de l’1 de setembre de l’any passat

El Govern ha donat llum verda al Departament de la Presidència perquè concedeixi una subvenció de 497.379,05 euros a l’Ajuntament d’Alcanar, a la comarca del Montsià, per a la restitució d’infraestructures i equipament afectats pels aiguats de l’1 de setembre del 2021. Els ajuts serviran per reparar els desperfectes provocats per l’episodi excepcional de pluges que va malmetre infraestructures, equipaments, habitatges, xarxa viària, patrimoni i finques particulars d’Alcanar.

Les aigües torrencials van afectar diverses zones del municipi, com el nucli urbà d’Alcanar, les Cases d’Alcanar, la zona del Marjal i de l’Estanyet, les urbanitzacions d’Alcanar-platja i diversos camins del municipi. Les pluges van ocasionar avingudes d’aigua que per la seva intensitat i volum van provocar erosions, arrossegament de materials i elements i la destrossa d’infraestructures i equipaments, així com modificacions dels barrancs i desperfectes en carreteres i camins del municipi del Montsià.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined