1. En total, s’ha preseleccionat un total de deu projectes d’entre els que es van presentar a la convocatòria
  2. D’aquests deu projectes, cinc són d’arts escèniques i els altres cinc de concerts


La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Departament de Cultura, a través de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), publiquen la resolució provisional de la convocatòria que han fet per a seleccionar continguts audiovisuals d’enregistraments d’obres d’arts escèniques i de concerts.

En total, s’ha preseleccionat un total de deu projectes d’entre els que es van presentar a la convocatòria de la CCMA SA i el Departament de Cultura per a la difusió i promoció d'enregistraments d'obres d'arts escèniques i de concerts, amb la finalitat de fomentar el desenvolupament dels hàbits i consums culturals.

D’aquests deu projectes, cinc són d’arts escèniques i els altres cinc de concerts. D’entre els preseleccionats, també hi ha dues propostes infantils.

Aquesta crida ha tingut lloc el marc d’un conveni entre la CCMA i l’ICEC per al desenvolupament d’accions conjuntes.

Els deu projectes seleccionats provisionalment són els següents (entre parèntesi l’empresa organitzadora o promotora de l’espectacle):

  1. ‘Músiques per a un nou món’ (Igor Studio)
  2. ‘Anna Roig. Aportar bellesa al món’ (Batall Produccions, SL)
  3. ‘ByeBye Monstre’ (Dagoll Dagom S.A.)*
  4. ‘L’adversari’ (Emmanuel Carrère - Julio Manrique) (Bitò Produccions SL)
  5. ‘La gira dels 25’ (Dàmaris Gelabert) (Tot Sona Records SL)*
  6. ‘La Ludwig Band - Concert final de gira a la Sala Apolo’ (Associació Cultural IndianRunners)
  7. ‘L'alegria que passa’ (Dagoll Dagom S.A.)
  8. ‘Mal de coraçón’ (Companyia Solitària de Teatre)
  9. ‘Moriu-vos’ (Cultura i Conflicte)
  10. ‘Oques Grasses al Palau Sant Jordi - La Gent que estimo’ (Halley Records SL)

*Propostes infantils

Els projectes que no figuren en aquesta resolució s’han de considerar descartats, tal com preveuen les bases que regeixen la convocatòria.

D’acord amb el que preveuen les bases que regeixen la convocatòria, la CCMA SA. contactarà amb les empreses de producció preseleccionades per iniciar la negociació de les condicions tant pressupostàries com de les característiques tècniques i artístiques així com el calendari de producció i el pla de finançament en què es podria portar a terme la producció audiovisual dels projectes.

Únicament amb l’aprovació de la proposta de contracte per part dels òrgans de contractació de la CCMA SA. i la posterior formalització es materialitzarà qualsevol obligació que, per a la CCMA SA., es derivi de la presentació i negociació del projecte, tal com preveuen les referides bases.

Aquesta resolució provisional es pot consultar al web de projectes de la CCMA.