Nomenaments

Nomenaments

query_builder   10 gener 2023 12:40

event_note Nota de premsa

Nomenaments

  1. Departament d’Economia i Hisenda

Vanessa Servera i Planas consellera delegada de l’Institut Català de Finances

Nascuda a Tarragona l’any 1976.

Vanessa Servera i Planas és llicenciada en Física per la Universitat de Barcelona (UB) i màster en Finances per l’Institut d’Estudis Financers (IEF). Té el postgrau en Prevenció, Reestructuracio i Concurs de Creditors de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), el programa de Direcció General de l’IESE i l’Executive Program in Strategy & Operations de l’Standford Business School. Ha obtingut la certificació FRM en l’àmbit de riscos financers per la Global Association of Risk Professionals (GARP).

Servera va començar a l’ICF com a analista financera (2001-2004), va continuar com a cap d’Inversions Creditícies (2004-2008) i finalment en va ser la directora financera (2008-2009). Després d’un parèntesi de dos anys com a directora general de Finances i Risc de l’Instituto del Crédito Oficial (ICO), es va tornar a reincorporar a l’ICF en qualitat de directora de Finances, Control, Operacions i Processos (2012-2017). Des del mes d’abril del 2017 n’és la directora general de Finances i Operacions. Durant tot aquest temps, Servera ha acumulat experiència en l’anàlisi i concessió de finançament a empreses i ha gestionat aspectes interns de l’ICF vinculats amb les seves finances, l’àmbit tecnològic i les relacions amb la banca pública europea. També ha coordinat projectes estratègics com la transformació digital, l’homologació jurídica i la migració de sistemes informàtics, entre d’altres.

En el camp de la docència, actualment és professora del Màster Internacional de Banca de la Barcelona Business School sobre Digital Banking i ha impartit classes a professionals de banca sobre Riscos Financers, Valor en Risc, Anàlisi de Clients en Banca Corporativa en diferents cursos i màsters.

  1. Departament de Salut

Marc Soler Fàbregas, director general de Professionals de la Salut del Departament de Salut

Nascut a Barcelona el 1957.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i diplomat en Economia de la Salut per la Universitat de Barcelona (UB).

En l’àmbit laboral, entre el 1985 i el 1989 va treballar a l’Institut Català de la Salut (ICS) i, posteriorment, entre el 1989 i el 1993 al Servei de Concerts de l’aleshores Departament de Sanitat i Seguretat Social. Del 1993 al 2002 va ser director de l’Àrea professional del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB). D’altra banda, del 2003 al 2004 va ocupar el càrrec de sotsdirector general d’Ordenació Professional del Ministeri de Sanitat i Consum. Més endavant, va passar a ser responsable del COMB, del qual n‘és el director general corporatiu des de l’any 2014.

Marc Soler s’ha especialitzat en el professionalisme mèdic i l’ordenació professional, a més de ser expert en demografia mèdica.


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined