Nomenaments

NOMENAMENTS

query_builder   7 febrer 2023 13:15

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

Departament de Territori

Eva Fiter i Cirera, directora de l'Institut per al Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran

Nascuda a Tremp (Pallars Jussà) el 1981.

És llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i diplomada en Gestió i Administració Pública per la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Actualment, cursa el Màster Executive MBA a l’EAE Business School.

Des del 2017 treballava com a tècnic al Consell Comarcal del Pallars Jussà, gestionant el programa de Treball i Formació i actualment assumia funcions de gerència a Pallarsactiu, entitat publicoprivada que dinamitza, promociona, impulsa i desenvolupa el teixit econòmic del Pallars Jussà i Sobirà. La seva vida professional ha girat al voltant de les institucions públiques locals.

Ha treballat en entitats com el Consorci del Montsec, dirigint el Programa Leader (2004-2007), recolzant i ajudant a diversificar l’economia del territori. Durant el primer desplegament del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, va ser tècnica de la Coordinació del Departament de Governació i Administracions Públiques (2007-2011), treballant per facilitar serveis als càrrecs electes del Pirineu i a la ciutadania pirinenca en general.

L’IDAPA és l’institut, dependent del Departament de Territori, que treballa per a la promoció i desenvolupament sostenible de les comarques pirinenques.

undefined
undefined
undefined
undefined