El Govern inverteix gairebé 90 milions d¿euros en instal·lar panells digitals interactius a les aules dels centres educatius

El Govern inverteix gairebé 90 milions d'euros en instal·lar panells digitals interactius a les aules dels centres educatius

query_builder   7 febrer 2023 13:25

event_note Nota de premsa

El Govern inverteix gairebé 90 milions d'euros en instal·lar panells digitals interactius a les aules dels centres educatius

El Consell Executiu ha autoritzat el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) a licitar el contracte per subministrar, instal·lar i posar en marxa panells digitals interactius destinats a les aules dels diferents centres educatius del Departament d’Educació per un valor estimat de 89.231.624 euros.

Amb aquesta actuació, es dona resposta a la necessitat de dotar tecnològicament els centres educatius, alhora que docents i alumnat podran accedir a mitjans digitals apropiats per a l’ensenyament i l’aprenentatge. A més, l’alumnat podrà desenvolupar la competència digital, contemplada al currículum actual.

El projecte s’emmarca dins el Pla d’Educació Digital de Catalunya del Departament d’Educació, que se centra a reduir l’escletxa digital en l’alumnat, definir la millora de les dotacions digitals de les aules dels centres educatius i proporcionar capacitació tècnica als docents.

Aquesta inversió forma part d’un paquet de mesures del Departament d’Educació per impulsar la digitalització i les STEAM al servei de l’equitat del sistema educatiu català. A través d’un seguit d’accions, s’avança en el desplegament del pla digital i STEAM (per les sigles en anglès de ciències, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques).

D’aquesta manera, es dotarà els centres educatius d’equipament digital específic i, al mateix temps, es capacitarà digitalment el personal docent, amb una inversió global de gairebé 200 milions d’euros provinents dels fons europeus Next Generation.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined