Barcelona Bridal

El Govern aprova invertir 1,65 milions d'euros a la Barcelona Bridal Fashion Week

query_builder   18 abril 2023 16:05

event_note Nota de premsa

El Govern aprova invertir 1,65 milions d'euros a la Barcelona Bridal Fashion Week

  1. Un conveni pluriennal amb Fira de Barcelona impulsarà aquest esdeveniment internacional de moda nupcial

El Govern ha acordat invertir 1.650.000 euros per impulsar la Barcelona Bridal Fashion Week, l’esdeveniment més important en l’àmbit internacional en el món de la moda nupcial, comunió i complements.

L’objectiu és col·laborar amb l’organització, Fira de Barcelona, per a la realització de les desfilades Fashion Shows en el marc de la Barcelona Bridal Fashion Week, i fomentar la promoció de la moda nupcial catalana tant nacionalment com internacionalment.

El Departament d’Empresa i Treball, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, destinarà un import global d’1.650.000 euros per a les edicions 2023, 2024 i 2025, mitjançant un conveni pluriennal, distribuït en 550.000 euros per a cadascuna de les tres anualitats.

Durant els darrers anys, aquest esdeveniment, celebrat a Fira de Barcelona, ha ajudat a posicionar la ciutat de Barcelona com un referent europeu dins del sector de la moda nupcial i ha facilitat la promoció exterior i la internacionalització de les empreses catalanes de moda.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined