Catalonia Open WTA 125 (II)

Consellera Vilagrà: "El Catalonia Open WTA 125 situa el país a l'elit del tennis femení mundial"

query_builder   22 abril 2023 15:38

event_note Nota de premsa

Consellera Vilagrà: "El Catalonia Open WTA 125 situa el país a l'elit del tennis femení mundial"

  1. La consellera de la Presidència ha presidit la presentació de la primera edició del Catalonia Open WTA 125 - Trofeu Internacional Reus Costa Daurada
  2. La nova prova del circuit professional femení tindrà lloc de l’1 al 7 de maig al Club Tennis Reus Monterols
  3. L’objectiu de la competició és impulsar l’esport femení i projectar Catalunya internacionalment
Consellera Vilagrà: “El Catalonia Open WTA 125 situa el país a l'elit del tennis femení mundial”{"name":"2023/04/22/15/33/f73c1f79-9124-47d0-b0a2-6b42c995ac1e.jpeg","author":"Govern","type":"0","location":"0","weight":135899}


La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, ha destacat, durant l’acte de presentació del Catalonia Open WTA 125 - Trofeu Internacional Reus Costa Daurada, que “tornejos com aquest situen el país a l’elit del tennis femení mundial”. Vilagrà ha posat en valor l’aposta del Govern per “generar visibilitat i referents femenines a l’esport català”. “És ja evident que està sent la legislatura de l’esport femení”, ha insistit. La consellera de la Presidència també ha destacat la “capil·laritat” de l’esdeveniment, ja que no tindrà una seu fixe i “demostra que Catalunya és país esportiu”. En aquest sentit, Vilagrà ha reiterat l’aposta de l’executiu per aconseguir les millors instal·lacions amb una nova línia de 200 milions d’euros pels pròxims anys.

El nou torneig s’ha presentat en el marc del Barcelona Open Banc Sabadell, 70º Trofeu Conde de Godó. “No se’ns acut cap lloc millor que el Godó, on som referents de tennis mundial”, ha compartit la consellera.

El Catalonia Open WTA 125 – Trofeu Internacional Reus Costa, organitzat per la Federació Catalana de Tennis, amb el suport d’Esportcat, tindrà lloc de l’1 al 7 de maig de 2023 a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols. Aquesta prova del circuit professional femení neix de l’aliança estratègica entre la FCT i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física per impulsar l’esport femení i projectar Catalunya internacionalment. “Catalunya té segell propi en tennis femení. Aquest torneig és una mostra més d’aquest ADN. Era molt volgut, i ja és una realitat”, ha compartit Anna Caula i Paretas, secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física.

La presentació també ha comptat amb la participació de Miguel Díaz, president de la Reial Federació Espanyola de Tennis; Jordi Tamayo, president del FCT; i David Cortés, president del CT Reus Monterols. A l’acte també estaven presents Laura Pous, directora del torneig, i Aleix Rom i Queral, representant territorial de l’Esport a Tarragona. Díaz s’ha mostrat “molt gratificat” en poder disposar d’un WTA 125. “Són paraules majors”, ha emfatitzat. Per la seva part, Tamayo ha insistit que es tracta d’un “projecte de país”. També ha compartit singularitats de l’esdeveniment, com que una de les ambaixadores principals del torneig serà Alícia Sánchez Vicario, que realitzarà diferents activitats vinculades a la competició. Finalment, Cortés ha agraït l’aposta de la Generalitat pel “tennis femení i la confiança dipositada”.

Un dels trets característics d’aquest nou torneig és que no comptarà amb una seu fixa, sinó que tindrà lloc en diferents clubs de Catalunya en cadascuna de les seves edicions per tal d’arribar a tot el territori català. El Club Tennis Reus Monterols serà l’amfitrió de la primera edició.

4  

Imatges

Catalonia Open WTA 125 (I)

Catalonia Open WTA 125 (I) 135899

Catalonia Open WTA 125 (II)

Catalonia Open WTA 125 (II) 102909

Catalonia Open WTA 125 (III)

Catalonia Open WTA 125 (III) 119660

Catalonia Open WTA 125 (IV)

Catalonia Open WTA 125 (IV) 139042

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined