Fotografia de grup

President Aragonès: "El 080 Barcelona Fashion d'enguany fa una aposta clara per la diversitat i la inclusió"

query_builder   2 maig 2023 15:40

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "El 080 Barcelona Fashion d'enguany fa una aposta clara per la diversitat i la inclusió"

  1. El cap de l’Executiu, acompanyat del conseller d’Empresa i Treball, l’ha inaugurat aquest migdia

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha destacat aquest matí, durant la inauguració de la 31 edició del 080 Barcelona Fashion, “l’aposta clara que fa per la diversitat i per la inclusió per a tots els gèneres, cossos i persones, independent del seu origen”. “Aquest és un valor que també incorpora la moda al nostre país, un reflex dels valors pels quals aposta la nostra societat”, ha reblat.

El president, durant la seva intervenció en l'acte (foto: Arnau Carbonell)
El president, durant la seva intervenció en l'acte (foto: Arnau Carbonell)
{"name":"2023/05/02/15/39/95fd93cd-e0c7-4139-b3c7-4bf2e3a106d2.jpeg","author":"Arnau Carbonell","type":"0","location":"0","weight":"130473"}

En aquest sentit, el cap de l’Executiu ha subratllat la col·laboració amb l’Institut Català de les Dones (ICD) i ha remarcat que “la creativitat és per a tothom”. El president també ha posat de relleu que Catalunya “és una nació creativa, un país que ens hem adaptat sempre als reptes, en l’àmbit de l’economia, de l’art, de repensar noves formes de viure”. “Això té expressions molt clares, i una d’elles és la moda”, ha conclòs.

Pere Aragonès també ha assegurat que el Govern de la Generalitat “aposta pel 080, per la moda feta a Catalunya, per potenciar al màxim la creativitat del nostre país i dona suport a tots els professionals que ho fan possible”.I ha afegit que “seguirà al costat d’aquest sector tan important, no només per al 080 sinó la resta de l’any, afavorint la internacionalització, els talents emergents, la consolidació i la continuïtat de les empreses del nostre país, perquè es la millor garantia cap al futur”.

En l’acte també ha intervingut el conseller d'Empresa i Treball, que ha explicat que el 080 Barcelona Fashion “s’ha consolidat com una plataforma de moda de referència al sud d’Europa” i ha destacat que en aquesta edició “el 080 manté el seu compromís amb la sostenibilitat i la circularitat, i n’afegeix un de nou: el compromís amb la diversitat”. A més, Roger Torrent ha recordat que a Catalunya “comptem amb un ecosistema productiu sòlid, format per 15.000 empreses i en el que treballen 80.000 persones” i ha lloat la creativitat així com “l’elevat grau d’internacionalització” de la moda catalana.

Fotografia de grup{"name":"2023/05/02/15/40/7a0963c3-f654-405e-9ef8-9bf8b9e3652f.jpeg","author":"Rubén Moreno","type":"0","location":"0","weight":171396}

La 31a edició de 080 Barcelona Fashion, que se celebra fins al 5 de maig al recinte modernista de Sant Pau, comptarà amb un total de 25 desfilades, dos més que en l’edició anterior. Al cartell, format per 25 dissenyadores, dissenyadors i marques, es troben: 404 Studio, Anel Yaos, Bielo_Oscarleon, Compte Spain, Custo, Dominnico, Eñaut, Escorpion, Free Form Style, Habey Club, Laretta, Lebor Gabala, Lola Casademunt by Maite, Menchen Tomas, Nathalie Chandler, Outsiders Division, Paolo Leduc, Reveligion, Rita Row, Simorra, The Artelier, The Label Edition, Txell Miras, Victor Von Schwarz i Yolancris.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined