Imatge de la Supernit a la Biblioteca de Ponent de Sabadell.

Èxit de convocatòria a la Supernit del SX3, amb 11.000 participants en més de 200 biblioteques arreu de Catalunya

query_builder   19 maig 2023 20:16

event_note Nota de premsa

Èxit de convocatòria a la Supernit del SX3, amb 11.000 participants en més de 200 biblioteques arreu de Catalunya

  1. La tercera edició de la Supernit a les biblioteques del SX3 i la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya ha exhaurit les places, amb la participació d’11.000 seguidors del Titó en més de 200 biblioteques d’arreu de Catalunya.
  2. Ha aconseguit un nou èxit de mobilització arreu del territori, en un esdeveniment multitudinari amb l’objectiu de fomentar la lectura entre els més petits.

Més de 200 biblioteques de tot Catalunya s’han omplert aquest vespre en l’acció participativa més multitudinària del SX3 que mobilitza milers de nens i nenes per tot el territori al voltant de la lectura, fruit de la col·laboració del SX3 amb la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya. Aventures, música i llibres han estat els protagonistes de la vetllada de la mà del personatge estrella del nou SX3, el Titó, acompanyat del John C., que han fet cantar, ballar i participar en les activitats de la Supernit a les biblioteques.

Des de Figueres fins a Móra d’Ebre, passant per Albesa, Gavà, Montcada i Reixach, Lloret de Mar, el Vendrell i Solsona, ningú s’ha volgut perdre la cita de la Supernit, que arribava a la tercera edició amb un nou èxit de convocatòria, amb 11.000 participants, que majoritàriament s’han trobat a les seves biblioteques en grups d’entre 15 i 20 persones per gaudir d’una vetllada en família. Després de la bona acollida de les edicions anteriors, el 2018 i el 2019, s’ha tornat a complir l’objectiu de ser l’esdeveniment simultani arreu del territori amb més seguiment del SX3.


Imatge de la Supernit a la Biblioteca de Ponent de Sabadell.
Imatge de la Supernit a la Biblioteca de Ponent de Sabadell.
{"name":"2023/05/19/20/04/dfbc9e55-7435-4440-9ad0-0870b4d48560.jpeg","author":"Arnau Pascual","type":"0","location":"0","weight":"174684"}


Aquest cop, l’animació de la Supernit ha arribat amb el personatge del Titó, que amb el seu amic John C. convida els infants a anar d’excursió a la biblioteca, on gràcies als llibres es pot viatjar a diferents mons. Aquest és el fil conductor de la cançó i el videoclip “La biblioteca està plena de llibres”, protagonitzada per la versió animada en 3D del Titó i els animals del “Fa la la”, que s’ha convertit en la banda sonora de la Supernit, que els més petits s’han atrevit a cantar i ballar després d’assajar coreografia.

La Supernit és una iniciativa del SX3 i la CCMA en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat per fomentar la lectura entre els nens i nenes. Juntament amb la Superbiblioteca del SX3, aquesta acció forma part de les activitats que impulsa la CCMA per al foment de la lectura.

SX3.cat

#NouSX3

X3.cat

S3.cat

Sant Joan Despí, 19 de maig del 2023

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined