La signatura del conveni de col·laboració entre les tres institucions.

Joventut obre la convocatòria per formar part del Jurat Carnet Jove de Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

query_builder   31 maig 2023 16:47

event_note Nota de premsa

Joventut obre la convocatòria per formar part del Jurat Carnet Jove de Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

  1. A més, la directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Laia Girós i Barrés, i la directora de la Fundació Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, Mònica Garcia Massagué, i el director artístic del festival, Àngel Sala, han signat el conveni de col·laboració entre les dues institucions
La signatura del conveni de col·laboració.{"name":"2023/05/31/16/38/3eaeb469-2e25-4269-8734-774cc32b7194.jpeg","author":"Oficina de Comunicació","type":"0","location":"0","weight":429917}

L’Agència Catalana de la Joventut obre avui la convocatòria a formar part del Jurat Carnet Jove de Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya per a joves titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya entre 18 i 31 anys i que mostrin una aptitud, capacitat i inquietud pel món del cinema i per les arts escèniques. Els/les joves escollits/des tindran la missió d’atorgar el Premi Jurat Carnet Jove a la millor pel·lícula de la Secció Oficial Fantàstic i el Premi Sitges Documenta a la millor producció documental.

El Jurat Carnet Jove de Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya neix el 2004 amb l’objectiu de professionalitzar la crítica cinematogràfica i donar l’oportunitat a cinc persones joves interessades en aquest camp, o bé en el món del cinema en general, de formar part d’un jurat oficial del primer festival de cinema fantàstic del món i la manifestació cultural amb més ressò mediàtic de Catalunya.

Enguany, el Jurat estarà integrat per 5 persones titulars que seran seleccionades per la Comissió Seleccionadora, formada per l’equip de direcció del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, la presidència del Jurat Carnet Jove de l’edició anterior, representants qualificats de l’Institut Català de les Empreses Culturals de Catalunya i de l’Agència Catalana de la Joventut.

Les persones seleccionades per formar part del Jurat Carnet Jove de Sitges realitzaran la seva tasca al llarg de tots els dies del festival, amb totes les despeses cobertes, on hauran de visionar, valorar i decidir les pel·lícules guanyadores en les categories anunciades anteriorment.

Convocatòria oberta fins al 6 de juliol

   {"name":"2023/05/31/16/39/b9773f54-eee4-4118-8e3a-b4e47982f95c.JPG","author":"Oficina de Comunicació","type":"0","location":"0","weight":398087}

La convocatòria per poder formar part del Jurat Carnet Jove de Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya comença el 31 de maig i s’allargarà fins al 6 de juliol.

Del 7 de juliol al 15 de setembre es durà a terme la selecció del Jurat Carnet Jove i comunicació de la selecció a les persones que en seran integrants, que en la inscripció hauran hagut d’adjuntar tres crítiques cinematogràfiques i el seu currículum, a més de respondre un petit qüestionari amb preguntes sobre les seves motivacions per participar a la convocatòria.

Les inscripcions es podran fer a l’espai Connecta’t del portal Carnet Jove

Avantatges pels titulars del Carnet Jove al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

Tanmateix, els titulars del Carnet Jove també podran gaudir d'avantatges i descomptes durant el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya:

  1. 20% en la compra d’entrades per a qualsevol sessió del “SITGES 2023 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya”.
  2. 50% en la compra d’entrades per a sessions concretes del SITGES 2023 - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
  3. Preu reduït en l’ABONAMENT ESPECIAL PACK CARNET JOVE. El Pack Carnet Jove té un preu especial de 35€ IVA inclòs (comissió a banda en la venda anticipada en línia) i inclou 5 entrades a escollir de qualsevol secció, franja horària i sala, segons disponibilitat (1 entrada per 1 butaca d'una mateixa sessió, excepte inauguració, cloenda i maratons de l’últim dia).

Experiència “Connecta’t al Sitges Film Festival 2023” facilitant l’accés a quatre titulars del Carnet Jove majors d’edat i els seus acompanyants per gaudir de la trobada exclusiva tipus “Meet & Greet” on podran fer-se fotografies, demanar autògrafs i fer alguna pregunta a alguna de les personalitats convidades al Festival.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined