Imatge gràfica

Dissabte 3 de juny, a les 18:30 hores, al Palau Robert

Segon concert del cicle Sonora amb Maria Hein

query_builder   1 juny 2023 09:42

event_note Nota de premsa

Dissabte 3 de juny, a les 18:30 hores, al Palau Robert

Segon concert del cicle Sonora amb Maria Hein

Dissabte dia 3 celebrem al Palau Robert el segon episodi del cicle Sonora amb l’artista Maria Hein. Sonora és una proposta de The Project en el marc del Guitar BCN que vol donar veu a les artistes joves del país. Una d’aquestes artistes és sens dubte Maria Hein, una felanitxera que porta anys formant-se com a pianista, tocant la guitarra i, recentment, experimentant i creant les seves pròpies lletres i melodies. I serem molt sinceres, aquesta nova troballa balear ja té guanyada una plaça dins del podi musical mallorquí.


La calidesa amb la qual Maria Hein presenta Continent i contingut, el seu disc debut, està equilibrada amb la solemnitat i el so impol·lut de totes les seves cançons, que emanen una barreja de senzillesa i nostàlgia, amb la pinzellada imbatible de la naturalesa balear. Deu cançons en les quals Maria Hein acumula pensaments, problemes i dubtes, com una tassa que ha començat a desbordar i necessita deixar córrer l'aigua. I ho fa acompanyada d'una instrumentació minimalista, que s'uneix, discreta, a les paraules de Maria Hein, que interpreta les cançons de manera prudent i reservada, com si ens estigués revelant un secret.

De la mà de Ferran Palau, ha construït aquesta sonoritat tan atemporal, tan pròxima i acollidora. I així és com Maria Hein entra als nostres caps, cautelosa, com una nova convidada que no vol incomodar. Però sense adonar-nos-en, s'instal·la lentament i es queda en la memòria, perquè, al cap i a la fi, les seves històries són les nostres històries. Continent i contingut és un disc debut que dibuixa una trajectòria rotunda, una aposta ferma, una màgia única que talla la respiració.

L’accés al concert és lliure i gratuït, fins completar l’aforament.


undefined
undefined
undefined
undefined