L'equip de Sabadell, guanyador del XVII Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico

L'equip de Sabadell dels Bombers de la Generalitat guanya, a Sevilla, el XVII Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico

query_builder   10 juny 2023 12:28

event_note Nota de premsa

L'equip de Sabadell dels Bombers de la Generalitat guanya, a Sevilla, el XVII Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico

  1. L’equip vallesà participarà al World Rescue Challenge 2023, que se celebrarà el proper mes d’octubre a Lanzarote
  2. Gran actuació dels tres equips representants dels Bombers de la Generalitat: El Vendrell i l’equip del GROS han quedat en cinquena i sisena posició, respectivament, d’un total de 22 equips
  3. A més, els equips de Sabadell i del GROS aconsegueixen diversos premis en altres categories
  4. En la disciplina de Trauma, l’equip del GROS ha aconseguit la tercera posició

L’equip de Sabadell dels Bombers de la Generalitat aconsegueix la primera posició de la classificació general de la XVII edició del Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico. El certamen, organitzat per la Asociación Profesional de Rescate en Accidentes de Tráfico (APRAT), s’ha desenvolupat entre els dies 7 i 9 de juny a les instal·lacions del Palau d’Exposicions i Congressos de Sevilla.

Aquesta primera posició dona, a l’equip vallesà, l’accés directe al World Rescue Challenge 2023, que se celebrarà el proper mes d’octubre a Lanzarote.

D’altra banda, l’equip del Vendrell ha obtingut la cinquena posició i el del GROS (Grup Operatiu de Suport), la sisena.

Aquesta edició ha aplegat un total de 22 equips, que han hagut de realitzar dues maniobres: la ràpida, on l’equip ha de rescatar una víctima no estable en una màxim de 12 minuts, i l’estàndard, on s’ha d’alliberar una víctima estable amb un temps màxim de 20 minuts.

Més enllà de la classificació general i pel que fa a la resta de premis, en la categoria de la maniobra ràpida l’equip de Sabadell ha quedat en primera posició, i en la categoria de la maniobra estàndard el GROS i Sabadell han aconseguit la primera i la segona posició respectivament. Quant a l’actuació dels comandaments, la primera posició ha estat pel comandament de l’equip de Sabadell. En la categoria de sanitaris, el millor sanitari ha estat el de Sabadell i la segona posició ha estat pel sanitari del GROS. I, com a equip tècnic, Sabadell s’ha endut la segona posició.

Els equips de Sabadell, el GROS i del Vendrell van ser els tres millors equips classificats en el XVIII Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat que es va celebrar, entre els dies 17 i 21 d’abril, a les instal·lacions del l’ISPC (Institut de Seguretat Pública de Catalunya).

D’altra banda, i en la disciplina de Trauma del XVII Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico i Trauma, l’equip format pel GROS ha obtingut la tercera posició de la classificació general. En el certamen hi han participat 12 equips.

Cerdanyola del Vallès, 10 de juny de 2023

12.20 hores


undefined
undefined
undefined
undefined