Mapa

Informe favorable a l'ampliació de la Serradora Boix de Puig-reig

query_builder   13 juliol 2023 12:17

event_note Nota de premsa

Informe favorable a l'ampliació de la Serradora Boix de Puig-reig

  1. Ubicada al sector del Saltet, l’empresa implantarà una indústria de fabricació de taulers de fusta


Mapa{"name":"2023/07/12/10/01/6f5114c3-656f-439b-899b-fcc30a3cd6ea.jpg","author":"Territori","type":"0","location":"0","weight":206762}


La Comissió territorial d’urbanisme de la Catalunya Central, presidida pel director general d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura, Agustí Serra, ha emès informe favorable al planejament que permetrà l’ampliació de la Serradora Boix, a Puig-reig (Berguedà) per implantar una indústria de fabricació de taulers de fusta CLT.

L’empresa es troba ubicada al sector del Saltet i la seva voluntat és ampliar-se en una parcel·la única, on situaria les noves activitats de fabricació de taulers basades en l’aprofitament de la seva matèria primera, amb la possibilitat d’establir fins a quatre activitat econòmiques vinculades al mateix grup empresarial, amb accessos independents a l’edificació. L’ús principal és l’industrial i, com a complementaris, s’inclouen els usos comercial a l’engròs, oficines, culturals, esportiu i recreatiu.

També es proposa millorar el camí municipal que actualment connecta el pont del riu Llobregat a Cal Pons i construir una nova rotonda a l’accés a la C-16 per millorar el trànsit del sector industrial, així com habilitar un espai com a aparcament. Finalment, es preveu una zona d’equipaments al sud del sector del Saltet.

Les cessions obligatòries de sòls que haurà d’afrontar l’empresa a canvi de dur a terme aquesta ampliació permetran incrementar i millorar els espais lliures, els equipaments, serveis tècnics i vialitat a l’entorn del cementiri i del castell.


1  

Imatges

Imatge

Imatge 206762

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined