CAP Roquetes

Inici de les obres d'ampliació del CAP Roquetes

query_builder   14 juliol 2023 10:00

event_note Nota de premsa

Inici de les obres d'ampliació del CAP Roquetes

  1. L’ampliació del CAP Roquetes té com a objectiu principal traslladar activitat de rehabilitació ambulatòria
  2. Infraestructures.cat ha publicat l’anunci de licitació del nou Consultori Local de Jesús
El CAP Roquetes, al Baix Ebre.{"name":"2023/07/13/16/23/648dae74-a2bc-47f6-af64-cd869eae7823.JPG","author":"Pol Benach","type":"0","location":"0","weight":905695}

Aquesta setmana s’han iniciat les obres per a l'ampliació del Centre d'Atenció Primària (CAP) Roquetes, al Baix Ebre. L’ampliació suposarà una inversió de 2.907.990,69 €, finançats amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration), i ampliarà amb una superfície de 1.068 metres quadrats l'actual CAP. L'ampliació té com a objectiu traslladar l'activitat de rehabilitació ambulatòria del CAP Baix Ebre i part de la rehabilitació ambulatòria de baixa i mitja complexitat de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC). Les obres començaran el proper 21 de juliol i s'espera que pugui entrar en funcionament l'any 2024.

L'ampliació consistirà en un edifici annex a l'actual CAP Roquetes que constarà d'una àrea de recepció de 120 metres quadrats, una àrea tècnica de gairebé 600 metres quadrats que inclourà gimnàs, vestidors, 15 boxs de tractaments i fins a 8 sales, entre elles una d'hidroteràpia i, finalment, àrees de suport i de personal.

L'objectiu d'aquesta ampliació és traslladar l'activitat de rehabilitació ambulatòria de baixa i mitjana complexitat de l'HTVC al nou espai, amb la finalitat de destinar els espais actuals a activitats assistencials específiques d'un hospital de referència. A més, es pretén acostar aquests serveis als usuaris mitjançant una ubicació més accessible per a la població. Així mateix, aquesta ampliació permetrà traslladarl'activitat de rehabilitació del CAP Baix Ebre, que facilitarà poder destinar nous espais a consultes polivalents per dur a terme activitat assistencial de diferents serveis del territori.

Anunci de licitació de les obres del nou Consultori Local de Jesús

Infraestructures.cat ha publicat al portal de contractació pública l’anunci de licitació de l’execució de les obres de construcció del nou Consultori Local de Jesús, per valor d’1.766.676,65 € (IVA inclòs) i amb termini per presentar ofertes fins el 24 de juliol. Una vegada finalitzat aquest procés, es passarà a la fase d’adjudicació i, posteriorment, la d’inici de les obres.

1  

Imatges

El CAP Roquetes, al Baix Ebre.

El CAP Roquetes, al Baix Ebre. 905695

undefined
undefined
undefined
undefined