1. Els treballs requeriran el tancament el carril d’entrada a la TV-3141 des de la T-11 en direcció a Cambrils fins al setembre vinent


  1. L’actuació comportarà una inversió conjunta de 6 MEUR


Les obres que el Departament de Territori té en execució per a configurar una via per a vianants i ciclistes entre Reus i Cambrils paral·lela a la TV-3141 comporten afectacions al trànsit des d’avui, 18 de juliol, fins a principis de setembre. En concret, els treballs del primer tram entre la T-11 i la rotonda de Blancafort, a Reus, requeriran el tancament a la circulació del carril d’entrada a la TV-3141 des de la rotonda d’accés a la T-11 en direcció Cambrils.


En conseqüència, els vehicles procedents de Reus que es dirigeixin cap a Cambrils es desviaran per un itinerari alternatiu, que estarà senyalitzat, per les carreteres T-11, T-310, T-314 i TV-3142. Pel que fa al transport interurbà, cal assenyalar que se suprimiran mentre duri l’afectació les parades davant del Tennis Monterols i de la benzinera d’Aigüesverds.


El Departament de Territori està treballant en la configuració d’una via de més de 6,5 quilòmetres per a vianants i ciclistes des de la T-11 a Reus fins a Cambrils, paral·lela a la TV-3141. Actualment, estan en execució les obres de dos trams, des de la T-11, fins a Blancafort, i des d’aquí fins a Aigüesverds. Finalment, té en marxa el projecte per a completar l’itinerari des de la urbanització d’Aigüesverds de Reus fins a Cambrils, amb un tram de 4,4 quilòmetres.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 436850