Nomenaments

Nomenaments

query_builder   18 juliol 2023 14:31

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Departament de Recerca i Universitats

Maria Assumpció Puig i Hors, membre del Consell Social de la Universitat de Girona (UdG) en representació de la societat catalana

Nascuda a Girona l’any 1954.

Titulada en Arquitectura Superior per l’ETSAB UPC (1979), amb especialització en urbanisme i col·legiació al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

Entre els 2018 i el 2022 ha estat degana del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC); vicepresidenta de Relacions Institucionals de la Intercol·legial de Catalunya i vicepresidenta segona de la Fundació Municipalista de l’ACM. Ha ostentat el càrrec de consellera del Consell Superior d’Arquitectes (CSCAE) i ha estat Patrona de l’Institut Tecnològic de la Construcció (ITEC). Ha exercit de vicedegana del Col·legi d'Economistes de Catalunya des del novembre del 2021 i ha estat membre del Consell Assessor en Política Econòmica del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Del 1983 al1987 ha estat membre de la mesa per impulsar les col·laboracions del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) amb l’Ordre des Architectes de Languedoc-Roussillon i amb l’Ordre des Architectes de Midi-Pyrennnées.

Ha estat secretaria tècnica de la Demarcació de Girona del COAC (1990-1999), assessora del COAC en la Tramitació del procés de Bolonya (EETS) als estudis d’arquitectura (2007-2009) i membre del Consell Empresarial de la Universitat Politècnica de Catalunya (2010-2018).

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined