Carretera

El Govern destina 40,5 milions d'euros a la millora de les vies locals a la demarcació de Barcelona

query_builder   19 octubre 2010 14:12

event_note Nota de premsa

El Govern destina 40,5 milions d'euros a la millora de les vies locals a la demarcació de Barcelona

 
  • La Generalitat aprova una subvenció anual de 2,7 milions d’euros durant els pròxims 15 anys a la Diputació de Barcelona
  • Aquesta inversió s’emmarca en el conveni de transferència de carreteres de la xarxa local aprovat recentment
El Govern ha aprovat l’atorgament d’una subvenció de 40,5 milions d’euros a la Diputació de Barcelona per al finançament d’actuacions de millora en vies locals en els pròxims 15 anys. Aquesta subvenció -que es distribueix en aportacions anuals de 2,7 milions d’euros- s’emmarca en el conveni per al traspàs de la Generalitat a la Diputació de la titularitat de 157 quilòmetres de 22 carreteres de funcionalitat local, que va aprovar el Consell de Govern el passat 14 de setembre.
 
La subvenció aprovada avui es destinarà al finançament de les actuacions, que desenvoluparà la Diputació de Barcelona, per tal de millorar i adequar camins, de titularitat municipal, però que, per la seva funcionalitat, són susceptibles d’incorporar-se a la xarxa local de la Diputació. En aquest sentit, es crearà una Comissió de seguiment formada paritàriament pel departament de Política Territorial i Obres Públiques i la Diputació de Barcelona que determinarà les actuacions que es duran a terme cada any.
Aquests 40,5 milions d’euros s’afegeixen als aprovats en el conveni del setembre, que preveia el desenvolupament d’actuacions de millora a les carreteres locals de la demarcació barcelonina. L’aportació global era de 300 milions d’euros, per a un període de 15 anys: 20 milions d’euros anuals, que finançaran al 50% la Generalitat i la Diputació.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined