Comencen les obres d'ampliació del CAP Sitges

Comencen les obres d'ampliació del CAP Sitges

query_builder   21 juliol 2023 10:00

event_note Nota de premsa

Comencen les obres d'ampliació del CAP Sitges

  1. El centre guanyarà sis noves consultes que milloraran l’atenció a la ciutadania fins que es construeixi el nou CAP que ha de substituir l’actual
Comencen les obres d'ampliació del CAP Sitges.{"name":"2023/07/20/17/48/066791e3-41be-4862-9503-55f2e43f4d63.jpg","author":"Departament de Salut","type":"0","location":"0","weight":"681641"}

El Departament de Salut ha començat els treballs per ampliar el Centre d’Atenció Primària (CAP) Sitges, una actuació que permetrà guanyar espai per a consultes, incrementant la capacitat assistencial del centre i millorant l’atenció a la ciutadania.

El CAP creixerà amb sis noves consultes i una sala d’espera que es destinaran a l’àrea de pediatria i a usos polivalents per a la resta de professionals. Aquesta actuació esponjarà el centre fins que es construeixi el nou CAP que ha de substituir l’actual i donar resposta a la necessitat immediata de comptar amb més espai. Aquesta necessitat d’espai s’ha aguditzat amb la incorporació de nous professionals després de la pandèmia, com són el referent de benestar emocional, el dietista-nutricionista o el fisioterapeuta, entre d’altres.

L’ampliació es durà a terme mitjançant un mòdul industrialitzat que estarà connectat amb l’edifici principal i se situarà a la zona posterior del CAP, que fins ara s’utilitzava com a aparcament de professionals. El seu disseny combina funcionalitat i confort, compta amb tots els subministraments necessaris, climatització i llum natural a tots els espais.

Les obres s'enllestiran a finals d’any i suposen una inversió de 350.000€ finançats pel Servei Català de la Salut a través dels Fons Europeus REACT-EU.

Entre desembre de 2023 i març de 2024, el Departament de Salut finalitzarà un total de 22 actuacions arreu de Catalunya per valor de 42 M€ que permetran posar en funcionament i ampliar dispositius assistencials mitjançant la construcció de mòduls industrialitzats.

1  

Imatges

Fotografia de l'inici de les obres d'ampliació del CAP Sitges

Fotografia de l'inici de les obres d'ampliació del CAP Sitges 681641

undefined
undefined
undefined
undefined