Tram de la C-63 on s'actuarà

Territori destinarà 1,4 MEUR a la millora de la seguretat viària a la C-63 a Sant Feliu de Pallerols

query_builder   10 agost 2023 10:00

event_note Nota de premsa

Territori destinarà 1,4 MEUR a la millora de la seguretat viària a la C-63 a Sant Feliu de Pallerols

  1. El Departament licita la redacció del projecte constructiu per a remodelar els accessos als veïnats de Sant Iscle i Sant Miquel de Pineda
  2. L’obra inclourà la millora d’un revolt i l’estesa de ferm sonoreductor a la travessera urbana

El Departament de Territori ha licitat la redacció del projecte per a millorar la seguretat viària a la C-63 a Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa) mitjançant diverses intervencions en accessos i en la travessera urbana. Així, el projecte definirà tècnicament les actuacions a executar i que comportaran una inversió estimada en 1,4 MEUR.

  1. Millora de l’accés als veïnats de Sant Iscle i Sant Miquel de Pineda: Es tracta de dos accessos, un a cada marge de la carretera, a una distància de 75 metres un de l’altre. Per a facilitar la canalització del trànsit, s’hi preveu la implantació de dos carrils centrals de girs a l’esquerra. Els treballs es complementaran amb l’adequació de la senyalització vertical i horitzontal i dels elements de drenatge.
  2. Millora d’un revolt a la travessera: El projecte analitzarà la intervenció necessària per a suavitzar un revolt de la travessera de Sant Feliu de Pallerols de la C-63 per afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció.
  3. Estesa d’un ferm sonoreductor a la travessera: En un tram d’1,2 quilòmetres de la travessera, es preveu l’estesa d’un asfalt que permeti reduir el soroll generat per la circulació de vehicles.

La redacció del projecte es licita per un import de 92.000 euros i un termini de sis mesos.

1  

Imatges

Tram de la C-63 on s¿actuarà

Tram de la C-63 on s¿actuarà 103420

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined