El Govern ha aprovat el contracte programa entre la Generalitat de Catalunya i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC)

El Govern destina gairebé 7 milions d'euros a impulsar millores pel sector forestal

query_builder   26 octubre 2010 14:28

event_note Nota de premsa

El Govern destina gairebé 7 milions d'euros a impulsar millores pel sector forestal

El Govern ha aprovat el contracte programa entre la Generalitat de Catalunya i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC) per al període 2010-2013, que suposa una aportació econòmica de 6,9 milions d’euros.
El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC) és un consorci d’entitats públiques, creat l’any 1995, format pel Consell Comarcal del Solsonès, la Universitat de Lleida, la Diputació de Lleida, la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, la Fundació Centre de Desenvolupament Rural Integrat de Catalunya i la Generalitat de Catalunya. Aquest centre té com a objectius principals el foment de la recerca, la formació i el desenvolupament tecnològic, potenciant la col·laboració entre l’administració forestal i el sector privat, i el foment del sector forestal afavorint l’equilibri territorial.
 
Aquestes aportacions econòmiques se sumen als 6.361.333,59 euros que va atorgar el Govern el passat 5 d’octubre al Centre de Recerca i Aplicacions Forestals (CREAF) per al període 2010-2013.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined