Imatge gràfica

45 anys, 45 portades

45 anys d'El Periódico, al Jardí del Palau Robert

query_builder   13 setembre 2023 11:33

event_note Nota de premsa

45 anys, 45 portades

45 anys d'El Periódico, al Jardí del Palau Robert

El pròxim 26 d’octubre farà 45 anys que l’edició en paper d'EL PERIÓDICO va sortir al carrer. Amb motiu de l’efemèride, l’editora del diari, amb la col·laboració de la Direcció General de Difusió, proposa una exposició de 45 portades que, en paraules dels seus promotors, “ens agradaria poder publicar en els pròxims anys i que satisfarien els nostres propòsits editorials”.

EL PERIÓDICO compleix 45 anys, i ho celebra mirant al futur. Actualment editat per l’empresa Prensa Ibérica, que publica 26 diaris arreu d’Espanya, “la nova època al diari s’erigeix el voltant d’un propòsit editorial clar: ‘El progrés de les persones sense destruir el planeta’”. Aquest és l’esperit de la mostra i de les commemoracions que es preparen.

A la pàgina web de EL PERIÓDICO i en un suplement editorial es repassa “l’evolució dels grans temes de la nostra aposta editorial al llarg d’aquests anys, i una plèiade d’especialistes ens avancen què podem i què hem d’esperar que passi en cadascun d’aquests àmbits en els pròxims 45 anys. Aquest doble exercici, mirar la realitat present per entendre-la i projectar el futur d’acord amb els nostres principis editorials, conforma l’ànima d’un diari com a garant del dret a la  informació dels ciutadans”.

La mostra, instal·lada al jardí del Palau Robert, és d’accés lliure i gratuït, i es podrà visitar fins al 25 de setembre.


undefined
undefined
undefined
undefined