El president, durant les declaracions als mitjans

President Aragonès: "Convidem Aznar a sortir de la cova de l'autoritarisme"

query_builder   13 setembre 2023 19:54

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Convidem Aznar a sortir de la cova de l'autoritarisme"

  1. El cap de l’Executiu ha respost les “amenaces constants a Catalunya” de José María Aznar i Isabel Díaz Ayuso


El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha denunciat aquesta tarda les “amenaces constants a Catalunya, les nostres llibertats i la nostra democràcia” per part de l’expresident del govern espanyol, José María Aznar, i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. I ha assegurat que “l’amnistia és inevitable”, perquè “més enllà de la conjuntura de l'estat, és una qüestió de democràcia i de protecció dels drets humans”.

El president, fent declaracions als mitjans (autor: Jordi Bedmar)
El president, fent declaracions als mitjans (autor: Jordi Bedmar)
{"name":"2023/09/13/19/00/1436f87c-c01b-4c61-ad3c-c4bbb0d9103b.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":103613}

Per aquest motiu, els ha convidat a “sortir de la cova de l’autoritarisme i d'aquesta Espanya negra, que no es reconeix ni tan sols a ella mateixa”. El president ha fet notar que aquest tipus de declaracions “han estat el gran estímul perquè centenars de milers de catalans abracin la causa de la independència de Catalunya”.

En aquesta mateixa línia, ha assenyalat que “intenten pressionar des dels carrers, amb pressions antidemocràtiques, allò que a Catalunya mai guanyaran a les urnes”. I ha fet posat de relleu que davant d’aquestes pressions “trobaran una Catalunya dempeus, valenta, que planta cara per defensar la nostra llibertat”.

Preguntat sobre la posició del president del PP, Alberto Núñez Feijóo, el cap del Govern ha afirmat que “moltes vegades ve a Catalunya a vendre’s com un moderat, però a la pràctica sempre acaba coincidint amb el que representen Ayuso i Aznar des del punt de vista ideològic i des del punt de vista d'aquest atac constant contra Catalunya”.

undefined
undefined
undefined
undefined