El president de l'EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés, i el delegat Joan Borràs

Vallès Occidental

La rehabilitació de la masia de Can Monmany centra la jornada de treball del delegat Borràs a Valldoreix

query_builder   20 octubre 2023 20:58

event_note Nota de premsa

Vallès Occidental

La rehabilitació de la masia de Can Monmany centra la jornada de treball del delegat Borràs a Valldoreix

  1. El Delegat del govern de la Generalitat a Barcelona visita Valldoreix per apropar-se a la realitat de les EMD
  2. La trobada s'emmarca en una jornada de treball del delegat Joan Borràs a les EMD de la demarcació: Valldoreix i Bellaterra
El president de l'EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés, i el delegat Joan Borràs
El president de l'EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés, i el delegat Joan Borràs
{"name":"2023/10/20/20/52/f6fad105-c55c-44da-bfb5-e14d04e2f868.JPG","author":"Mónica García","type":"0","location":"0","weight":3603482}


El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, ha visitat l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, aquest divendres 20 d'octubre. Borràs ha recorregut diferents indrets de la vila i ha recollit les peticions del president de l'EMD, Juanjo Cortés. Les qüestions urbanístiques, de medi ambient i l'accés a les subvencions han estat els temes centrals de la trobada.

La visita ha començat amb una recepció a la Casa de la Vila de Valldoreix on Joan Borràs ha signat el llibre d'honor de l'EMD, acompanyat del president de l'EMD, Juanjo Cortés, els vocals de l'equip de govern, Susanna Casta, Ramón Segura i Xavier Humet i els vocals de Junts per Valldoreix Adrian van der Hoeven i Lluïsa Muñoz. Cortés ha obsequiat el delegat, entre altres objectes representatius de la vila, amb una fotografia de la placa de carrer de l'avinguda Joan Borràs -un dels impulsors de l'organització urbanística de Valldoreix-, amb qui el delegat curiosament comparteix nom i cognom.

La visita del delegat del Govern a Valldoreix s'ha caracteritzat per la sensibilitat mostrada per Borràs vers el paper que desenvolupen l'EMD de Valldoreix i el conjunt de les EMD catalanes en l'ecosistema municipal de Catalunya. "Hem considerat important incorporar les EMD a les jornades de treball que fem amb els Ajuntaments perquè ens interessa conèixer les seves necessitats", ha destacat Joan Borràs.

La trobada ha servit perquè el delegat reculli les inquietuds de l'equip de govern valldoreixenc en referència a qüestions d'urbanisme, medi ambient i mobilitat. Així, s'han posat sobre la taula temes com el finançament de la rehabilitació de la Masia de Can Monmany i la necessitat que les EMD siguin reconegudes a l'hora de demanar subvencions a ens supramunicipals. "Treballarem per veure com la Generalitat pot ajudar a tirar endavant aquests temes", ha assenyalat el delegat, qui s'ha compromès a treballar conjuntament amb els diferents departaments de la Generalitat per millorar l'accés de les EMD a subvencions i línies d'ajuts.

Durant la jornada, Borràs ha visitat la masia de Can Monmany i la zona de Can Cadena i l'estació. La visita institucional ha finalitzat a la plaça de Can Cadena, on el president de l'EMD ha explicat al delegat el projecte d'urbanització de l'aparcament ubicat al costat de la plaça. El govern de l'EMD té previst modificar el projecte per tal d'implementar millores als accessos i criteris mediambientals.

La visita a Valldoreix s'ha emmarcat en una jornada de treball en la qual el delegat també ha visitat Bellaterra i s'ha reunit amb el president de l'EMD, Josep Maria Riba.

4  

Imatges

El delegat Joan Borràs visita la masia de Can Monmany de Valldoreix

El delegat Joan Borràs visita la masia de Can Monmany de Valldoreix 3023892

Visita a la masia de Can Monmany de Valldoreix

Visita a la masia de Can Monmany de Valldoreix 4327825

El delegat Joan Borràs signa el llibre d'honor de l'EMD de Valldoreix

El delegat Joan Borràs signa el llibre d'honor de l'EMD de Valldoreix 2568956

El delegat Joan Borràs acompanyat pel president i els vocals de l'EMD de Valldoreix

El delegat Joan Borràs acompanyat pel president i els vocals de l'EMD de Valldoreix 2717536

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined