Obres d'ampliació del CAP Concòrdia de Sabadell.

Salut inicia les obres per ampliar el CAP Concòrdia de Sabadell

query_builder   31 octubre 2023 12:02

event_note Nota de premsa

Salut inicia les obres per ampliar el CAP Concòrdia de Sabadell

  1. Ahir es va celebrar una reunió amb l’alcaldessa, Marta Farrés, i els veïns de la zona per explicar-los l’actuació, que significa guanyar 14 noves consultes

Aquesta tardor han començat els treballs per ampliar el Centre d’Atenció Primària (CAP) Concòrdia de Sabadell, una actuació que permetrà disposar de més consultes i guanyar qualitat i confort, tant per a la ciutadania com per als professionals. Les obres es fan en una parcel·la adjacent a l’edifici actual, de tal manera que l’activitat assistencial del CAP es pot mantenir amb normalitat.

Per informar d’aquesta ampliació, el departament de Salut i l’Ajuntament de Sabadell van convocar ahir dilluns a la tarda els representants de les associacions veïnals de la zona al Centre Cívic Concòrdia. La reunió va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Marta Farrés, i del director del sector sanitari Vallès Occidental Est, Ricard Armengol.

Amb l’ampliació del CAP Concòrdia, projectada cap al Passeig de Fleming, es guanyaran més de 600 m2, que es traduiran en catorze noves consultes (set a la planta baixa i set més a la primera planta). Està previst que les obres acabin el segon trimestre de 2024.

En una primera fase s’està treballant en la unió entre l’edifici ja existent i la nova estructura. S’han adoptat mesures d’aïllament per minimitzar el soroll i les possibles molèsties als usuaris.

L’ampliació d’aquest CAP suposa una inversió de 1,6 milions d’euros, finançada pel Servei Català de la Salut amb Fons Europeus REACT.

El CAP Concòrdia, a la plaça de Sant Agustí s/n de Sabadell, és un centre gestionat per l’Institut Català de la Salut. Atén la població adulta i pediàtrica del barri de La Concòrdia, a la zona nord del municipi. L’equip humà (amb professionals de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia, treball social i atenció al ciutadà) s’ha reforçat els darrers mesos amb la incorporació de nous rols com són el referent de benestar emocional i els professionals de nutrició, fisioteràpia i higiene dental.

1  

Imatges

Obres d'ampliació del CAP Concòrdia de Sabadell.

Obres d'ampliació del CAP Concòrdia de Sabadell. 573442

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined