Territori adequa la connexió amb bus entre Tortosa i Gandesa als horaris dels estudiants

query_builder   12 novembre 2023 10:00

event_note Nota de premsa

Territori adequa la connexió amb bus entre Tortosa i Gandesa als horaris dels estudiants

  1. El Departament posa en marxa un bus entre Pinell del Brai i Arnes que facilitarà la intermodalitat amb Tortosa

El Departament de Territori millorarà, a partir d’aquest dilluns 13 de novembre, la connexió del bus Tortosa - Gandesa amb nous horaris i noves expedicions que permetran ajustar-se, sobretot, a les necessitats de mobilitat dels estudiants que han de desplaçar-se fins als centres educatius.

La primera sortida des de Tortosa serà a les 6:50 hores, i no a les 6:10 hores com passava fins ara. D’aquesta manera, el bus arribarà a Gandesa a les 7:45 hores, adequant-se als horaris d’entrada dels estudiants de l’Escola agrària, funcionaris i treballadors en general. La primera expedició arribava a Gandesa a les 7:00 hores, massa aviat tenint en compte que les jornades educatives i laborals comencen a les 8:00 hores del matí.

L’expedició de tornada serà a les 9:30 hores des de Gandesa, amb arribada a Tortosa a les 10:20 hores, fent possible l’enllaç amb expedicions a Barcelona.

El servei, d’altra banda, afegeix una nova expedició per sentit amb sortida des de Tortosa a les 20:45 hores, que facilitarà el retorn a casa dels alumnes de la Universitat Rovira i Virgili, cicles formatius i escola de música. La tornada des de Gandesa serà a les 21:35 hores.

De Tortosa a Arnes

El Departament també posa en marxa un nou servei d’autobús entre els municipis de Pinell del Brai i Arnes, que sortirà de Pinell del Brai a les 15:20 hores i arribarà a Arnes a les 16:00 hores. És un servei pensat perquè els estudiants de batxillerat puguin anar de Tortosa a Arnes amb autobús, fent el transbordament a Pinell del Brai.

Totes les actuacions responen a les peticions dels usuaris d’adaptar els seus horaris amb la xarxa de transport públic i que ha traslladat el Consell Comarcal de la Terra Alta al Departament de Territori a través de l‘Estudi de millora de transport públic a la comarca de Terra Alta. L’operadora que implementarà les millores és Hispano de Fuente En-Segures, SA.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined