Bombers

El Govern accepta la cessió gratuïta dels terrenys del futur parc de Bombers de Seròs (Segrià)

query_builder   21 novembre 2023 15:00

event_note Nota de premsa

El Govern accepta la cessió gratuïta dels terrenys del futur parc de Bombers de Seròs (Segrià)

  1. Les obres, amb un pressupost de 2,2 milions d’euros, estaran completades a principis del 2025

El Govern ha aprovat la cessió gratuïta, per part de l’Ajuntament de Seròs (Segrià), dels terrenys on es construirà el futur parc de bombers del municipi. Les obres s’iniciaran a mitjans de l’any vinent i es preveu que el nou parc sigui una realitat a principis del 2025.

El Govern es va comprometre a la construcció d’un nou parc de bombers al municipi, ja que l’edificació actual es troba obsoleta, sense possibilitat d'ampliació i no compleix amb les normatives de referència actuals ni amb els criteris funcionals definits pels espais de parcs de bombers.

El pressupost per a la construcció del parc és de 2.220.000 euros. És una edificació en mòduls acabats en taller amb unes dimensions que en permetin el transport i muntatge en obra amb grues de gran tonatge. Es tracta d’un projecte a intervenció global que permetrà eliminar les problemàtiques constructives i funcionals detectades també en altres parcs, i aconseguir un projecte més eficient, optimitzat i racionalitzat, d’acord amb les necessitats reals dels bombers.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined