Sanció a dues quines eròtiques celebrades a comarques gironines

query_builder   24 novembre 2023 12:39

event_note Nota de premsa

Sanció a dues quines eròtiques celebrades a comarques gironines

  1. Les quines, que van tenir lloc el Nadal passat a Fornells de la Selva i Viladamat, no tenien autorització per exhibir espectacles eròtics
  2. Les multes són de 1.500 i 3.000 €, respectivament

Els Serveis Territorials del Departament d’Interior a Girona han sancionat dues quines celebrades el passat Nadal per, a part del Joc tradicional de la Quina d’aquestes dates, incorporar un espectacle de tipus eròtic pel qual els organitzadors no tenien autorització.

Concretament, es tracta de les quines que van portar a terme el Jovent de Fornells, que ha estat sancionat amb 1.500 €, i la que van celebrar les entitats de Viladamat que han rebut una sanció de 3.000 €. Aquestes dues quines, en un moment donat de la vetllada, interrompien el Joc de la Quina per a dur a terme un espectacle de tipus eròtic pel qual no disposaven d’autorització.

El motiu pel qual la sanció a Viladamat és més elevada es deu al fet que les taules i cadires que es van posar per asseure a la gent bloquejaven totalment les sortides d’emergència del local. El dia que se’ls va sancionar hi havia més de sis-centes persones que omplien el local.

Enguany el Departament d’Interior ha comunicat a tots els Ajuntaments que el fet de comunicar la realització de la quina no comporta l’autorització d’espectacles, ja que això requereix una autorització extraordinària.

La pàgina web de la Generalitat de Catalunya en què es pot tramitar la comunicació de les quines tradicionals, també ho adverteix: https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Comunicacio-del-joc-de-la-quina-o-quinto.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined