Finalitzada l'Alerta del PLASEQCAT

Finalitza l'Alerta del PLASEQCAT per un núvol tòxic al polígon Can Magre de Santa Eulàlia de Ronçana

query_builder   30 novembre 2023 14:34

event_note Nota de premsa

Finalitza l'Alerta del PLASEQCAT per un núvol tòxic al polígon Can Magre de Santa Eulàlia de Ronçana

Protecció Civil ha finalitzat l'Alerta el Pla de risc químic PLASEQCAT pel núvol tòxic fruit de la barreja de diversos productes químics en un dipòsit a l’empresa QUIMOPROX al polígon Can Magre de Sta. Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental). Durant l'incident s'ha recomanat el confinament de les empreses de Can Magre i s'ha demanat a la població evitar acostar-se a la zona.

Després que el 112 hagi rebut la primera trucada a les 10.23h, al lloc de l'incident s'han desplaçat operatius de Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques SEM. Bombers han mobilitzat nou dotacions per neutralitzar la fuita amb aigua, controlar el flux i ventilar la nau. El vessament s'ha diluït amb aigua i ha quedat controlat al voltant de les 11.07h i els Bombers han informat de lectures negatives a la zona.

El SEM ha activat dos unitats terrestres, l'equip conjunt SEM- Bombers, i dues unitats de la Unitat d'Intervenció i Suport. El SEM ha donat d'alta in situ a les cinc persones ferides de caràcter lleu.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined