L¿empresa de videojocs Sandsoft crearà 60 llocs de treball a Barcelona amb l¿obertura de la seu europea

L'empresa de videojocs Sandsoft crearà 60 llocs de treball a Barcelona amb l'obertura de la seu europea

query_builder   12 desembre 2023 12:20

event_note Nota de premsa

L'empresa de videojocs Sandsoft crearà 60 llocs de treball a Barcelona amb l'obertura de la seu europea

  1. La companyia, que es dedica al desenvolupament de videojocs per a dispositius mòbils, considera que la capital catalana “és la ubicació perfecte” per captar talent
  2. Per establir-se a Catalunya, Sandsoft ha comptat amb el suport del Govern per mitjà de l’agència ACCIÓ
  3. El 40% de les principals empreses mundials de videojocs ja tenen presència a Catalunya, que s’ha consolidat com la primera regió de la Unió Europea en captació d’inversió estrangera d’aquest sector


L’empresa desenvolupadora de videojocs per a dispositius mòbils Sandsoft crearà 60 nous llocs de treball en els propers tres anys a Barcelona amb l’obertura de la seu europea a la capital catalana. La decisió de la companyia de situar aquest estudi a Barcelona s’emmarca en el seu pla de creixement a escala global, que s’articularà també mitjançant les oficines ubicades a Aràbia Saudita, Finlàndia i la Xina.

Per establir-se a la capital catalana, l’empresa ha comptat amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Segons el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, “la captació d’inversió estrangera en l’àmbit dels videojocs és estratègica per l’impuls que suposa en termes d’innovació i creativitat, desenvolupament tecnològic i posicionament internacional que projecta Catalunya al món”. “Projectes d’inversió com el de Sandsoft consoliden el nostre posicionament com el principal hub de la Unió Europea en aquest sector”, subratlla.

En aquest sentit, el CEO de Sandsoft, David Fernández, assegura que “Barcelona acull una comunitat pròspera de creadors de videojocs i és una ubicació perfecte perquè desenvolupadors amb talent de tot Europa vinguin a formar part de la companyia”. Des de Barcelona la companyia desenvoluparà nous videojocs propis, motiu pel qual crearà nous llocs de treball qualificats com game arists, game developers, game designers, game data analysts o analítics engineers.

Segons dades d’ACCIÓ, Catalunya s’ha consolidat com la primera regió de la Unió Europea en captació d’inversió estrangera del sector dels videojocs, amb el 12,2% del total i projectes provinents sobretot dels Estats Units, França, Suècia i Corea del Sud. De fet, el 40% de les principals empreses mundials del sector tenen presència a Catalunya, com Bandai Namco, Ubisoft o King.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat
  2. Linkedin ACCIÓ
  3. Youtube ACCIÓ
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined