1. El nomenament de Llopart suposa el novè desplegament de serveis territorials a la vegueria dels dotze que està previst completar

El Penedès continua avançant en el desplegament dels seus serveis territorials. Xavier Llopart ha estat nomenat director dels serveis territorials de Justícia, i amb aquest ja són nou els departaments de la Generalitat que s’han desplegat al territori. El març del 2022 la Generalitat es va comprometre a tenir desplegats vuit serveis territorials al Penedès abans de finals del 2023. Amb la incorporació de Llopart al capdavant de Justícia se supera la xifra que es va anunciar.

Xavier Llopart és cubellenc i ha treballat durant 15 anys com a tècnic a la Generalitat, a la Gerència territorial de Barcelona comarques com a administrador dels jutjats de Vilanova i Vilafranca i, prèviament, a la Secretaria General del Departament d’Empresa i Treball. És llicenciat en Ciències polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra, i va cursar el màster en Gestió Pública de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Els serveis territorials de Justícia s’han instal·lat a l’Eina del Vendrell, juntament amb els d’Educació i Drets Socials, que ja s’havien desplegat fa uns mesos.

Estat del desplegament

Amb el nomenament de Xavier Llopart com a director de Serveis Territorials de Justícia al Penedès, la Delegació del Govern ja ha fet efectiu el desplegament de nou serveis territorials propis. Les pròximes setmanes està previst que es nomeni la direcció general d'Economia i Hisenda.

1  

Imatges

Xavier Llopart, director dels serveis territorials de Justícia al Penedès

Xavier Llopart, director dels serveis territorials de Justícia al Penedès 1370239