1. Papers Catalunya invertirà uns dos milions d’euros en la seva nova planta i generarà uns 25 llocs de treball nous
  2. Amb aquesta operació, l’INCASÒL exhaureix els terrenys disponibles al sector Riera de Castellolí
Els terrenys comercialitzats pertanyen a la parcel·la 18 del sector Riera de Castellolí, a Vilanova del Camí (Anoia).
Els terrenys comercialitzats pertanyen a la parcel·la 18 del sector Riera de Castellolí, a Vilanova del Camí (Anoia).
{"name":"2023/12/18/12/04/f1daa972-bde2-4337-91b2-eb178ae3354c.jpg","author":"Incasòl","type":"0","location":"0","weight":181402}

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ven a l’empresa Papers Catalunya SL, unaparcel·la de 17.515,56 m2del sector d’activitat econòmica Riera de Castellolí, situat a Vilanova del Camí (Anoia). Amb aquesta operació, l’INCASÒL exhaureix els terrenys disponibles en el sector.

Papers Catalunya es dedica a la gestió de residus no perillosos i, amb una inversió prevista d’aproximadament dos milions d’euros i la creació de 25 nous llocs de treball,destinarà els nous terrenys a la construcció d’una nova planta on es durà a terme la correcte valorització d’aquests residus, incloent totes les etapes del procés per poder recuperar-ne el major percentatge possible.

El sector Riera de Castellolí està situat a l’est de Vilanova del Camí. Es troba en una corona industrial consolidada, amb accés directe a l’A-2 al seu pas per l’Anoia. La urbanització d’aquest sector ha donat impuls a l’activitat econòmica de l’Anoia, amb la implantació d’empreses, noves inversions i la generació de llocs de treball a la comarca. Empreses com Abacus, que hi té la seva nau logística, el Grupo Soficada, Binicastillo, SL, i Iniciatives Les Gombes, SL, Romero Polo, Direxis Conectiao Fruits Secs Torra també han apostat per invertir en terrenys d’aquest polígon comercialitzats per l’INCASÒL.

Reactivació econòmica a l’Anoia

L’INCASÒL dóna un impuls a l’activitat econòmica de l’Anoia, amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, amb la venda d’aquests terrenys que comportaran l’arribada de noves inversions i llocs de treball a la comarca.

Actualment, l’INCASÒL té disponible la darrera parcel·la en comercialització al sector Can Parera de Castellolí amb 3.000 m2destinats a indústria entre mitgeres.

1  

Imatges

Imatge

Imatge 181402

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 801950