Telecomunicacions

El Govern aprova el decret que regula la Inspecció de Telecomunicacions

query_builder   23 novembre 2010 13:32

event_note Nota de premsa

El Govern aprova el decret que regula la Inspecció de Telecomunicacions

  • La nova norma és fruit dels canvis produïts a nivell tecnològic, normatiu i competencial durant els últims anys en aquest àmbit
 
El Govern ha aprovat el decret que regula el funcionament i l’organització de la Inspecció de Telecomunicacions de la Generalitat. Aquesta nova norma és fruit dels canvis produïts a nivell tecnològic, normatiu i competencial durant els últims anys en l’àmbit de les telecomunicacions.
 
El Decret regula l’activitat inspectora, és a dir, l’exercici de les facultats de control, verificació i supervisió en matèria de telecomunicacions que són competència de la Generalitat, amb la finalitat de comprovar que es compleixen els requisits que estableix la normativa vigent.
 
Entre d’altres aspectes, queden regulades les funcions de la Inspecció de Telecomunicacions, les facultats i obligacions que tenen les persones que exerceixen la Inspecció, el procediment d’habilitació del personal, els requisits per adquirir la condició d’Inspector o Inspectora, l’organització interna de la Inspecció de Telecomunicacions i el procediment sancionador.
 
D’acord amb la nova normativa, la Inspecció de Telecomunicacions assumeix les funcions i els serveis en matèria d’inspeccions derivades del traspàs de competències des de l’administració de l’Estat a la Generalitat de Catalunya en matèria de comunicacions electròniques.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined