ICRA

Vicenç Acuña, nou director d'ICRA-CERCA

query_builder   29 gener 2024 17:57

event_note Nota de premsa

Vicenç Acuña, nou director d'ICRA-CERCA

L'Institut Català de Recerca en Aigua (ICRA-CERCA) ha finalitzat amb èxit el procés de selecció per al càrrec de Director/a del centre de recerca. El nomenament ha recaigut en Vicenç Acuña, investigador de l’Institut des del 2009 i actualment cap de l'àrea de Recursos i Ecosistemes. Concretament, el nou director ha estat nomenat pel Patronat de l’ICRA, celebrat avui i presidit pel conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, després de la culminació del corresponent procés de selecció

Amb un Doctorat en ecologia fluvial, obtingut a la Universitat de Barcelona (UB) el 2004, els seus principals interessos científics són l’ecologia de sistemes fluvials temporals, els efectes ecològics de contaminants emergents, així com les transformacions que experimenten, la gestió integrada del sistema urbà de l’aigua, i les solucions en base a natura per al sanejament d’aigües residuals en zones urbanes. Així doncs, la seva recerca engloba tant aspectes de ciència bàsica com aplicada, i fomenta la recerca inter i transdisciplinar.

El nou director tindrà com a repte principal impulsar la recerca d'excel·lència que l'ICRA porta a terme en l’àmbit de les aigües naturals i urbanes.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined