1. El titular d’Empresa i Treball ha participat en el II Fòrum del Corredor de l’Hidrogen de l’Ebre que s’ha celebrat avui a Tarragona
  2. L’objectiu d’aquest projecte és contribuir a la descarbonització de la indústria, millorar-ne la competitivitat i atraure noves inversions en aquests territoris

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha assegurat que “la col·laboració interterritorial és clau per ser competitius en la transformació del model productiu on l’hidrogen verd serà fonamental” i per aquest motiu “és molt rellevant que unim esforços tal i com ho estem fent amb el Corredor de l’Hidrogen de l’Ebre”.

El titular d’Empresa i Treball ha fet aquestes declaracions durant la inauguració del II Fòrum del Corredor de l’Hidrogen de l’Ebre que s’ha celebrat avui a Tarragona i que també ha comptat amb la intervenció de representants dels govern navarrès, aragonès i basc i Basc i del consorci d’empreses SHYNE.

L’objectiu d’aquest projecte és contribuir a la descarbonització de la indústria, millorar-ne la competitivitat i atraure noves inversions en aquests territoris. Actualment formen part d’aquest espai un total de 411 entitats associades i 215 projectes.

En aquest sentit, Torrent ha destacat la importància de l’hidrogen verd i ha posat en valor “l’ambient de concertació i la col·laboració públicoprivada que s’ha generat en aquest projecte”. “Europa sap que aquest eix és molt important” i ha apuntat que “el sud d’Europa és un actor rellevant en el nou model energètic i de la reindustrialització”.

Durant la seva intervenció, el titular d’Empresa i Treball ha explicat que la incorporació dels usos de l’hidrogen verd suposa “noves solucions productives, noves possibilitats de mercat per al teixit empresarial, especialment per al sector industrial que deriva en la creació de llocs de treball de qualitat”.

El responsable del Departament ha afirmat que “el Govern de la Generalitat està plenament implicat en el desenvolupament de l’ecosistema de l’hidrogen verd acompanyant i facilitant projectes”.

____

@empresacat | @treballcat

►►► més xarxes socials






2  

Imatges

El conseller Torrent ha participat en el II Fòrum del Corredor de l'Hidrogen de l'Ebre.

El conseller Torrent ha participat en el II Fòrum del Corredor de l'Hidrogen de l'Ebre. 909405

El conseller Torrent durant la seva intervenció.

El conseller Torrent durant la seva intervenció. 891537