1. El cap del Govern ha agraït el compromís de Caixa d’Enginyers amb el servei d’oficines bancàries mòbils durant la inauguració de la remodelada seu corporativa de l’entitat, a Via Laietana de Barcelona
El president Aragonès, durant l'acte (fotografia: Rubén Moreno)
El president Aragonès, durant l'acte (fotografia: Rubén Moreno)
{"name":"2024/02/23/13/55/198f4dd0-f4bc-4e6c-8bf6-c2ba0e6f009a.jpg","author":"Rubén Moreno","type":"0","location":"0","weight":120345}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha destacat aquest matí “l’aposta” del Govern per la “inclusió financera” que ha de donar resposta a la manca d’accés als serveis financers que pateixen molts pobles de Catalunya i que perjudica especialment la gent gran. Aragonès ha remarcat que aquesta ha estat una “prioritat” pel Departament d’Economia i Hisenda des que Natàlia Mas n’està al capdavant, i que es materialitzarà amb la posada en marxa del servei d’oficines bancàries mòbils. “El futur és un futur de cooperació entre el Govern de Catalunya i entitats tan importants del nostre país com Caixa d’Enginyers, per a garantir oportunitats arreu del nostre país i per a tothom”, ha assegurat.

El president ha fet aquestes declaracions en el marc de la inauguració de la remodelada seu corporativa de Caixa d’Enginyers, a la Via Laietana de Barcelona. Precisament, aquesta és una de les dues entitats a qui s’ha adjudicat la licitació del servei de les oficines bancàries mòbils, amb la qual actuarà en 313 municipis del país, de 24 comarques diferents. El president ha volgut “agrair la complicitat i el compromís” de l’entitat per tirar endavant aquest projecte, i s’ha mostrat convençut que “serà un èxit”.

“Un dels grans reptes que tenim a Catalunya és la dicotomia entre el món urbà i rural. Aquest projecte permetrà que les persones grans que tenen problemes de mobilitat per dirigir-se a la capital de la comarca, tinguin serveis financers al seu municipi cada 15 dies. I això és molt important, perquè permet que els pobles segueixin mantenint la vida”, ha assegurat Aragonès.

Aragonès, que s’ha reunit amb el president i el director general de Caixa d'Enginyers, Fèlix Masjuan i Joan Cavallé, respectivament, ha volgut destacar “el compromís amb el nostre país” que ha mostrat l’entitat. “Sempre hi heu estat”, els ha dit, i ha lloat que la “proximitat, el cooperativisme i la sostenibilitat” han estat, des dels inicis, trets diferenciadors de la seva trajectòria.