1. Aquesta mostra convida a explorar el concepte del buit i la seva relació amb l'univers i la matèria, a través de peces i instal·lacions realitzades en fusta i pintura acrílica i on hi predominen la geometria i el color
  2. L’exposició que s’inaugura demà a les 18.30 hores, es podrà veure al Centre d’Artesania Catalunya, a Barcelona, fins el proper 26 de maig


Nova exposició al Centre d'Artesania Catalunya
Nova exposició al Centre d'Artesania Catalunya
{"name":"2024/03/01/16/22/784d80bc-d6e7-49e2-aac6-9abb5e39b2af.jpg","author":"EMT","type":"0","location":"0","weight":112405}

L’univers artístic de Mònica Campdepadrós arriba al Centre d’Artesania Catalunya de la Generalitat, amb l’exposició “Nimbar el buit”, un mostra que presenta un conjunt de peces i instal·lacions realitzades en fusta i pintura acrílica i que són el resultat de diversos projectes artístics on hi predominen la geometria i el color.

L’artista multidisciplinar, a través d’aquesta exposició, convida al visitant a explorar el concepte del buit i la seva relació amb l'univers i la matèria.

El centre neuràlgic de l’exposició és la peça 'Respiració de l'univers' guanyadora del premi MENCIÓ FAD d'Art 2021, i al voltant d’ella giren un seguit de creacions que formen part del projecte 'Òrbites'. El relat expositiu continua amb 'Cadiretes', proposta sobre les cadires que es llogaven al municipi al popular passeig de la Rambla a finals del segle XIX i que proposa reflexionar sobre l'objecte i les relacions socials que se’n deriven. Per aquesta exposició, Mònica Campdepadrós recupera també el projecte 'Re/animar' realitzat el 2018, que consisteix en assemblatges realitzats amb materials trobats a la natura. Finalment, l’artista presenta peces inèdites realitzades envers la temàtica del buit.

Nascuda a Barcelona i establerta a l’Empordà, Mònica Campdepadrós ha guanyat diversos concursos i beques, ha intervingut en accions i instal·lacions artístiques i ha exposat la seva obra en diverses galeries, certàmens i museus d’arreu de Catalunya. La seva obra gira entorn de la natura, la ciència i aspectes socials i filosòfics, sent l’espiritualitat el lligam de la seva proposta artística.

L’exposició “Nimbar el buit” s’inaugura demà a les 18.30 hores al Centre d’Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda del Departament d’Empresa i Treball ( Banys Nous, 11. Barcelona), i es podrà visitar fins el proper 26 de maig.

__

@ccamcat | @empresacat | @treballcat

Instagram: @artesaniacat

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

3  

Imatges

Peça de l'artista Mònica Campdepadrós

Peça de l'artista Mònica Campdepadrós 928453

Peça de l'artista que es podrà veure en l'exposició

Peça de l'artista que es podrà veure en l'exposició 147927

Obra de Mònica Campdepadrós

Obra de Mònica Campdepadrós 66320